Stjernene skinte på festpremiere i Los Angeles

Det var glitter og glamour under Hollywoodpremieren av «The Hunger Games: Mockingjay part 1»,  filmen som har premiere verden over i disse dager.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tirsdag var det duket for festpremiere på filmen «The Hunger Games: Mockingjay part 1».

Festen holdt sted på Nokia Theathre i Hollywood, og filmens skuespillere, samt flere store kjendiser, gikk opp den røde løperen inn til kinosalen. 

Som en vinterdrøm

Mest blest ble det selvfølgelig rundt hovedrolleinnehaveren Jennifer Lawrence (24), som ankom premieren i en drøm av en kjole. Hennes makker, Liam Hemsworth, kom stilig antrukket i sort dress.

Willow Shields, som spiller Jennifer Lawrence' lillesøster, Primrose Everdeen, i filmen, kom i en spesialsydd kjole fra designeren Christian Siriano. Han hadde designet kjolen spesielt for den unge skuespilleren.

– Jeg møtte han under New York Fashion Week, og vi klikket umiddelbart. Han tilbød å lage en kjole til meg for premieren, og jeg ble over meg av begeistring. Han er min absolutte favorittdesigner, sier skuespiller Shields.

KLINTE TIL: Jessica Simpson og ektemannen strålte på den røde løperen.
KLINTE TIL: Jessica Simpson og ektemannen strålte på den røde løperen.

Jessica Simpson klinte på rød løper

Artist Ashlee Simpson ankom festen med sin norskættede ektemann, Evan Ross. Også Evans mor, Diana Ross, var tilstede for å kaste glans over filmpremieren.

Simpsons søster, Jessica Simpson, kom i en tettsittende gullkjole og delte hete kyss med ektemannen Eric Johnson. Sammen har paret barna Ace og Maxwell, som holdt seg hjemme for anledningen.

«The Hunger Games: Mockingjay part 1» har premiere på norske kinoer på fredag 21.november.