EN KATT TIL BESVER: Mikael Forssell kom seg ikke på trening som et resultat av at bilen hans var blokkert av en katt. Foto: Scanpix/Twitter/Photoshop
EN KATT TIL BESVER: Mikael Forssell kom seg ikke på trening som et resultat av at bilen hans var blokkert av en katt. Foto: Scanpix/Twitter/Photoshop

Katt blokkerte bilen - tidligere Chelsea-spiss rakk ikke trening

Mikael Forssell brukte Twitter for å forklare hvorfor han var forsinket.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere Chelsea-spiss Mikael Forssell kan trolig forvente seg mye pepper fra sine lagkamerater i tyske Bochum de neste dagene.

Tirsdag postet han nemlig en oppdatering på sin Twitter-profil, der han kom med en forklaring på hvorfor han forlot sitt hus forsinket forut for trening.

På nettstedet la han ut to bilder av bilen sin, som på begge bildene hadde selskap av en katt.

– Jeg er allergisk mot katter. Jeg må dra på trening. Semi-skremmende. Den har vært der i rundt 20 minutter nå og gnikker seg mot gummi, skrev den finske fotballstjernen.

Tweeten ble raskt plukket opp av engelske medier, noe som betyr at den tidligere Premier League-spilleren trolig også kan forvente at noen av hans lagkamerater fra tiden i England vil gi ham tilbakemeldinger for hans seneste tweet.

Over 30 scoringer i Premier League
33-åringen var på Chelseas lønningsliste mellom 1998 og 2005, men var utlånt til både Crystal Palace, Borussia Mönchengladbach og Birmingham i løpet av sine år i Vest-London. Totalt scoret han fem mål på 33 ligakamper for Chelsea og 29 på 93 for Birmingham i Premier League.

Med sine 29 mål for landslaget er han kun bak legenden Jari Litmanens 32 på listen over Finlands toppscorere gjennom tidene. Nå spiller han altså for Bochum, som ligger på 10. plass i 2. Bundesliga. Han har ett mål på seks ligakamper.