STEMPLING: Her er bildet United-fansen ikke vil se. Foto: Martin Rickett/PA Wire.
STEMPLING: Her er bildet United-fansen ikke vil se. Foto: Martin Rickett/PA Wire.

Bildet Manchester United-fansen ikke vil se

Angel Di María lå nede i flere minutter for å få behandling etter Nani-stempling.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Portugal - Argentina 1-0:

Tirsdag var duket for en ny superduell mellom Cristiano Ronaldo og Lionel Messi, da Portugal og Argentina barket sammen i privatlandskamp på Old Trafford tirsdag kveld.

Se video med høydepunktene nede i saken.

Det virket som det var god stemning blant de to rivalene før kampstart. De to superstjerne tok hverandre i hånden i tunnelen før kampen og hadde en lystig tone sammen ute på banen.

Di María-skade?

Samtaleemnet etter kampen var likevel situasjonen der alle Manchester United-fans fikk hjertet i halsen. Nani stemplet Di María på vristen i det 18 minutt. Vingen lå nede i noen minutter mens han fikk behandling, men fortsatte å spille til han ble byttet ut senere i kampen. 

Etter kampen bekrefter Argentinas landslagstrener at Di María sendes på røntgen etter smellen. 

– Vi tror ikke det er noe alvorlig. Det var en hard takling og det ble et kutt i huden. Vi tar røntgen og vil se på bildene før vi konkluderer, sier Martino til Daily Mirror etter kampen.

Om Di María er skadet er det dårlig nytt for Manchester United som møter Arsenal borte førstkommende lørdag.

Ronaldo og Messi byttet ut

Ronaldo fikk en fantastisk mottagelse på sin gamle hjemmebane og det ble i innledningen av kampen jubel hver gang portugiseren berørte ballen.

Det var likevel en annen stjerne som skulle vise seg fram først.

Etter fem minutters spilt dro Messi seg inn fra sin høyreposisjon og fant Di María foran sekstenmeteren. Avslutningen fra Manchester United-spilleren strøk stolpen.

27 minutter ut i kampen var Messi nok en gang arkitekt. Vingen dro seg nok en gang innover fra høyrekanten og fant Javier Pastore. Dessverre fikk ikke angriperen nok kraft i headingen.

Minutter senere var det Ronaldo som presenterte seg. Botswinga stormet nedover på høyresiden fra Portugal og svingte ballen inn i feltet. Der fant backen Ronaldo som dro et par skuddfinter, men til stor skuffelse for publikum banket han ballen over mål.

AVGJØRELSEN: Guerreiro scoret det avgjørende målet på overtid. Foto: Phil Noble (Scanpix/Reuters).
AVGJØRELSEN: Guerreiro scoret det avgjørende målet på overtid. Foto: Phil Noble (Scanpix/Reuters).

Litt over en halvtime ut i kampen var det Messi sin tur. Superstjernen vendte vekk forsvaret, men avslutningen gikk over mål.

Byttet ut pause

De to superstjernene skuffet i 1. omgang og leverte ikke det fyrverkeriet de pleier å gjøre på sine respektive klubblag. Begge to ble byttet ut i pausen og i 2. omgang dalte tempoet.

Di María fikk 2. omgangs første skikkelig sjanse da han sendte i vei et langskudd etter 59 minutter, men skuddet ble enkelt reddet av keeper.

Minutter senere ble en annen tidligere Manchester United-spiller byttet inn. Da ble det pipekonsert. Carlos Tevez kom inn for Gonzalo Higuaín.

På overtid kom imidlertid scoringen alle ventet på. Raphael Guerreiro fikk stå helt alene inne i Argentinas straffefelt og fikk enkelt headet ballen i mål og sikret seieren for Portugal.