DANSEKLAR: Bloggeren Sophie Elise Isachsen (19) er én av de åtte deltakerne i den kommende TV 2-serien «Mitt Dansecrew». Foto: Espen Solli/TV 2
DANSEKLAR: Bloggeren Sophie Elise Isachsen (19) er én av de åtte deltakerne i den kommende TV 2-serien «Mitt Dansecrew». Foto: Espen Solli/TV 2

Sophie Elise: – Jeg tror ikke jeg er spesielt flink til å danse

Deltar i det kommende TV 2-programmet «Mitt Dansecrew».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bloggeren Sophie Elise Isachsen (19), kjent fra TV 2 Bliss-serien «Bloggerne», er én av de åtte kjendisene som skal vise sine danseferdigheter sammen med etablerte dansegrupper i det kommende TV 2-programmet «Mitt Dansecrew».

Til tross for at hun gleder seg veldig til programstart på nyåret, skryter hun ikke uhemmet av sine egne danseferdigheter.

– Jeg tror ikke jeg er spesielt flink. Jeg har aldri sett meg selv danse, men jeg er i alle fall veldig med og jeg har veldig lyst! sier hun til TV 2.

– Hvordan er du på dansegulvet når favorittsangen din spilles?

– Jeg blir helt i min egen verden. Helt gal! Jeg har en hel koregrafi på gang. Jeg vil få alle med meg. Man er ung og man er fri og man skal danse og ha det gøy! Jeg sitter ikke stille i et hjørne.

Lover å gi alt

19-åringen legger ikke skjul på at hun tar oppgaven alvorlig, og er innstilt på å gjøre sitt beste.

– Det betyr veldig mye for meg, og det betyr mye å vise dem som har gitt meg muligheten til å være med på dette at jeg skal gjøre mitt absolutt aller beste. Så får vi se hvor bra det er. Utenom «Masterchef», så har vel tingene jeg har satt meg inn i og prøvd å gjøre, gått bra. Jeg gir alt jeg har hvis det er noe jeg brenner for, sier hun.

Mye av motivasjonen til Sophie Elise ligger i at førstepremien i «Mitt Dansecrew», som ledes av Stian Blipp, går til dansecrewet.

– Jeg har så lyst til å gjøre det bra for dansecrewet mitt sin del. Hvis det ikke går, blir jeg nok litt lei meg. Jeg tror at jeg kommer til å gråte av lykke hvis jeg kommer videre bare én gang. Fordi det vil være så uvirkelig.

«Mitt Dansecrewet» sendes på nyåret på TV 2.