Jesper Jenset (17) ute av Idol

– Det er veldig synd, sier den utstemte finalisten. Se video!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var 17 år gamle Jesper Jenset som fikk færrest stemmer og dermed røk ut av Idol fredag kveld. 

– Det har vært veldig artig å være med i Idol. Men lærer noe nytt hver dag, så jeg er kjempetakknemlig og fornøyd med å ha kommet så langt, absolutt! Dette er ikke det siste dere ser fra meg, det skal jeg love dere, sier Jesper fra scenen. 

Se det første intervjuet med Jesper eksklusivt ovenfor!  

– Veldig synd å ryke

I TV2.nos eksklusive nettsending, understreker den utstemte finalisten at han er fornøyd med en god femteplass i sangkonkurransen, selv om han selvsagt skulle vært med videre.

– Det er veldig synd! Men jeg har fått en låt og en musikkvidoinnspilling, så det er helt fantastisk! sier han til programleder Stian Blipp. 

– Og så har jeg fått veldig fine opplevelser og nye gode venner, forsetter 17-åringen.

Vil fortsette med musikk

Den single 17-åringen, som for øvrig har slått godt an blant det motsatte kjønn, forteller til TV 2 at han ikke har planer om å slutte med musikk selv om Idol-reisen er over.

– Jeg kommer selvfølgelig til å bruke dette for alt det er verdt! Det blir litt av både turn og musikk framover, tror jeg.

Dommerne begeistret for Jespers låt

Jesper startet programmet med låta «Call Me Yours» i kveld. Dommerne var fornøyd med opptredenen.

– Dette var en catchy liten luring. Dette passer sjangeren min veldig bra. Du er litt hesere i stemmen enn vanlig. Gratulerer med ny låt, sa Kurt Nilsen.

– Du synger rent og klart, med litt rasp innimellom og det er bare kult. Jeg synger med på refrenget, og det må jo bety at det er en god låt, mente Tone Damli Aaberge.

I forrige uke ble var det Chinook Lamers (16) som i utgangspunktet skulle røket ut av konkurransen. Dommerne valgte da å bruke sin ene sjanse til å redde en utstemt. 

Se Idol fredager klokken 20.00 på TV 2. Idol Junior går fredager klokken 19.00 samme dag, på samme kanal.