Kim Kardashian og Kendall Jenner under Paris Fashion Week tidliger ei år. Foto: Scanpix.
Kim Kardashian og Kendall Jenner under Paris Fashion Week tidliger ei år. Foto: Scanpix.

Nekter kjendissøsteren adgang på moteshowene sine

Kendall Jenner (19) er lei av at Kim Kardashian (34) stjeler all oppmerksomheten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Realitystjernen Kendall Jenner stilte mandag på et åpenhjertig intervju med ABC. Hun fortalte om modellkarrièren, skuffelsen etter foreldrenes skilsmisse og hvordan søsteren stadig stjeler rampelyset fra henne.

Kim Kardashian skapte blest om seg da hun stilte kliss naken på forsiden av Paper Magazine. (Else Kåss sin parodi kan du se her).

Stjeler oppmerksomheten

Nå er Kendall lei av å være i skyggen av søsteren, og når den begavede supermodellen går opp catwalken, vil hun helst ha lyset på seg selv.

– Kim er den hun er, og om hun hadde dukket opp på alle showene mine ville hun stjålet all oppmerksomheten fra meg, sier hun i intervjuet.

Vokste opp i rampelyset

Kendall Jenner er den nest yngste av ni søsken i den kompliserte Jenner/Kardashian-familien. Hele barndommen hennes har blitt fanget på kamera, i familiens eget realityshow «Keeping Up With the Kardashians».

Det var tungt for Kendall da moren og faren skilte seg i fjor. Hun står nære begge to, og skulle helst sett at de holdt sammen lengre.

– Det var kjipt, men jeg prøver å tenke at det ikke er det verste som kunne skjedd. Jeg har fremdeles et nært forhold til begge to. Forskjellen er bare at pappa har flyttet til stranden, og det er bare kult, sier hun til ABC.

Se «Keeping Up With the Kardashians» på TV 2 Bliss, hverdager kl.18.00