FOTO: PÅL LAUKLI/TINAGENT
FOTO: PÅL LAUKLI/TINAGENT

 Stian Blipp leder "Mitt dansecrew"

Programleder Stian Blipp skal lede «Mitt dansecrew», et nyskapende program han håper vil spre stor danseglede.


– Det som er gøy med programmet er at det aldri har blitt gjort før. Konseptet er helt nytt og dette gleder jeg meg ekstremt til. Det ligger mitt hjerte nært, og jeg føler at dette er babyen min, sier programleder Stian Blipp, som også er blant dem som står bak ideen.

Danseglede

I «Mitt dansecrew» følger vi åtte kjendiser med hvert sitt dansecrew. De skal konkurrere om å gjøre en best mulig opptreden live i studio hver uke. Dansecrewene består av de beste danserne i landet og ansvaret deres blir å trene opp kjendisene til å bli et fullverdig medlem.

- Jeg tror vi er inne i noen år nå hvor de unge liker å danse. Jeg ser 11-åringer som er fantastisk på å danse og breake og jeg tror programmet kommer på riktig tidspunkt nå som danseinteressen er på sitt høyeste, sier Stian Blipp.

Dansecrew får premien

- Mitt dansecrew er et nyskapende tv-konsept som er utviklet av TV 2 og Anti TV. Vi har tro på at konseptet vil kunne samle hele familien og treffe ekstra godt i målgruppen 20-49 år. Vi er veldig glade for at Stian Blipp skal lede programmet. Han brenner for dans og med sin kunnskap, erfaring og entusiasme er han den perfekte programleder for konseptet, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2.

Hver uke blir kjendisene utfordret på et nytt tema som de skal la seg inspirere av til å lage ny koreografi. Både seere og dommerne i programmet gir sine stemmer, men til syvende og sist er det seerne som bestemmer og to kjendiser og deres dansecrew må møtes til "dansebattle" på direkten etter at dommer og seere har sagt sitt. En kjendis må forlate programmet hver uke. Ett dansecrew, hvor kjendis til sist er fullverdig medlem, står igjen som vinnere. Premien er en halv million som går til dansecrewet, mens kjendisen sitter igjen med heder og ære over å bli beste dansecrew kjendis 2014.

"Mitt dansecrew" kommer på TV 2 over nyttår. De åtte kjendisene vil bli presentert senere.