Miss World-kandidat sporløst forsvunnet

Maria Jose Alvarado (19) fra Honduras er meldt savnet bare dager før Miss World-konkurransen i London.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Honduras missekandidat Maria Jose Alvarado har på mystisk vis forsvunnet. Hun har vært savnet siden torsdag – like før sin store reise til London hvor hun skulle delta i Miss World-konkurransen.

Ble sist sett i en bil

Maria Jose Alvarado ble sist sett da hun dro fra en fest sammen med søsteren sin Sofia Trinidad. De ble sett i en bil uten registreringsskilt, melder Reuters. Selv om det er flere dager siden forsvinningen, holder allikevel moren til den savnede 19-åringen motet oppe.

– Gud ser alle. Måtte han hjelpe å finne henne, sier hun til den lokale TV-stasjonen.

Fire personer er nå pågrepet, inkludert Marias kjæreste.

SKREMMENDE: Den norske missedeltakeren Monica Olivia Pedersen er forferdet over nyheten om den forsvunne jenta fra Honduras. Foto: Per Heimly.
SKREMMENDE: Den norske missedeltakeren Monica Olivia Pedersen er forferdet over nyheten om den forsvunne jenta fra Honduras. Foto: Per Heimly.

Konkurranse om få dager

Alvarado skulle flydd til London denne uken for å delta på de første arrangementene i forbindelse med konkurransen. Miss World er verdens eldste skjønnhetskonkurranse, og vil holdes i London i år. 

Arrangementet starter allerede den 20. november, og finalen holdes 14. desember i London.

Norsk missedeltaker er forferdet

Monica Olivia Pedersen (25) fra Moelven skal representere Norge i missekonkurransen i London, og er forferdet over nyheten om Maria.

– Det er jo helt forferdelig. Jeg håper selvfølgelig at de finner henne, og håper virkelig ikke forsvinningen har noe med konkurransen å gjøre, sier Pedersen til TV 2.

Selv har Monica gledet seg masse til å reise til London og møte alle de andre missedeltakerne. 

– Forberedt meg mye

– Det blir veldig spennende å hilse på de andre og høre hvor de bor og hva de driver med. Det er ikke alle som har den levestandarden som oss i Europa, så det blir spennende og interessant å møte jenter fra andre land og kontinenter, sier Monica spent.

Hvordan er nervene nå før konkurransen?

– Jeg er egentlig ganske rolig, og har forberedt meg mye. Selvfølgelig har jeg sommerfugler i magen og er spent på hvordan det blir. Nå er det bare to dager til jeg reiser, og den første uken er det på med bunaden for å danse hallingdans, sier den søte Moelv-jenta til TV 2.