KJEKKAS: Oslogutten Vemund er klar for å erobre kjendisverden som en del av det nye, norske boybandet. Foto: Privat.
KJEKKAS: Oslogutten Vemund er klar for å erobre kjendisverden som en del av det nye, norske boybandet. Foto: Privat.

Oslogutten Vemund (19) hadde aldri sunget for noen før

Vemund fra Prosjekt : Boyband hadde aldri sunget for et publikum, nå er målet å fylle Madison Square Garden.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vemund  Rosendahl var usikker på seg selv og stemmen sin, men da kompisene så at David Eriksen søkte gutter til et boyband, var det ingen tvil. Han måtte bare melde seg på.

– Vi satt hjemme på rommet mitt da jeg ble overtalt til å melde meg på. Jeg hadde jo aldri sunget foran noen før, men kompisene mine hadde troen på meg. De hadde hørt meg synge litt, sier Vemund til TV 2.

Var sjenert

Ikke mange hadde fått gleden av å høre stemmen hans, så da Eriksen kom på besøk for å bli bedre kjent med Oslogutten, ble Vemund satt på prøve.

– Jeg virker veldig usikker i de første episodene, og det var jeg også. Jeg var livredd for å drite meg ut, og var ikke sikker på om jeg kunne synge engang, forteller Vemund.

– Når skjønte du selv at du har et talent?

– Etter bootcamp skjønte jeg at jeg hadde en stemme, og at dette kunne bli noe stort, sier han.

Familie og venner har reagert utelukkende positivt etter at Vemund meldte seg på prosjektet. Og damene kommer nok løpende etter hvert.

– Jeg har hørt rykter om at gutter som synger er et pluss, ler Vemund.

Drømmer stort

Nå er målet å bli større enn One Direction, og selv om Vemund ikke er vant med å opptre foran et stort publikum håper han at han en dag kan stå på scenen i Madison Square Garden.

– Hvordan blir det å være kjendis?

– Vi har allerede fått smake litt på kjendislivet, og var på kjendisgalla nylig. Det var uvant i starten å hilse på for eksempel Tone Damli og Jenny Skavlan, men det er veldig morsomt, forteller Vemund som blir tatt under vingene av Tone og Adeléns manager.

– Vi har fått gode råd fra Adelén, som sier at vi må være oss selv. Hun er jo nesten like spent som oss, og veldig glad på våre vegne, avslutter Vemund.