BLOMSTER: Noen har lagt ned en blomst utenfor inngangsdøren der offeret bodde. Foto: TV 2
BLOMSTER: Noen har lagt ned en blomst utenfor inngangsdøren der offeret bodde. Foto: TV 2

Kollega blogger om drapssjokket:

« Med sitt smilende vesen påvirket han veldig mange mennesker rundt seg»

Kollegene er i sjokk og sorg etter drapet på den 40 år gamle mannen på Etterstad lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag ble en 40 år gammel mann drept og hans 35 år gamle samboer alvorlig skadd, da de ble angrepet i oppgangen utenfor leiligheten de bodde i på Etterstad i Oslo. 

«En sterk positiv kraft»

TV 2 har vært i kontakt med en av drapsofferets kolleger. I et innlegg på sin private blogg beskriver han kollegaen som en person som betydde svært mye for dem rundt seg.

«Han var i vår bransje en sterk positiv kraft som ved sin enorme kompetanse, og med sitt smilende vesen påvirket veldig mange mennesker rundt seg», skriver kollegaen.

40-åringen beskrives som svært dyktig, og kollegaen sier at selvhøytidelighet var et fremmedord for ham. 

– Han var stort sett alltid positiv, og hadde smilet på lur. Mange hørte latteren hans, sier han.

Et sjokk

«Det er et sjokk for oss alle dette her. At noen som var så vennlig, givende og varm, kan rives bort så brutalt og kynisk. Det er vanskelig å forstå», skriver kollegaen videre.

Han beskriver et arbeidsmiljø og et sosialt miljø der 40-åringen var sentral. Drapsofferet beskrives som et naturlig midtpunkt.

«Takk for all din vennlighet, og for ditt smittende smil. Takk for at du viste at det gikk an å nå frem ved å være sann mot seg selv. Takk for alle opplevelsene og øyeblikkene, takk for din tilstedeværelse. Et helt unikt menneske er borte. Jeg er takknemlig for alt du var, alt du ga», skriver han.