BAMSEKLEM: Boston Bruins Matt Bartkowski takker målvakt Tuukka Rask for innsatsen etter lagets seier over Carolina Hurricanes på lørdag. (AP Photo/Michael Dwyer)
BAMSEKLEM: Boston Bruins Matt Bartkowski takker målvakt Tuukka Rask for innsatsen etter lagets seier over Carolina Hurricanes på lørdag. (AP Photo/Michael Dwyer)

Langoddsen: Rekdal tipper NHL

Tipper hjemmeseier til Boston Bruins og Winnipeg Jets.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

BOSTON BRUINS - ST. LOUIS BLUES (NHL) H: 2,10 U: 3,65 B: 2,50
Boston Bruins ligger på femteplass i Eastern Conference, og slo Carolina Hurricanes 2-1 på hjemmeis lørdag. Borteformen er ikke topp, men hjemme i heksegryta TD Gardens har de fem strake seire. Nå møter de et annet sterkt hjemmelag, St. Louis, som ligger på andreplass i Western Conference og står med tre strake seire - alle på hjemmebane. Blues er seiersvante, og har også vært sterke på bortebane, men det er lenge siden de var på “road trip” - Blues har hatt fem hjemmekamper på rad. Dette blir en skikkelig fight, men Rekdal tror Boston vinner.

 

WINNIPEG JETS - NEW JERSEY DEVILS (NHL) H: 2,15 U: 3,65 B: 2,45
Winnipeg Jets er inne i sin fjerde sesong etter å ha flyttet fra Atlanta, men selv om hockeyentusiasmen i Winnipeg er stor, har suksessen uteblitt. De ligger på niende plass i Western Conference i øyeblikket, og vil måtte kjempe hardt for å nå en sluttspillplass for første gang. De har vært på en hard femkampers bortetur, hvor de har vunnet to kamper og har hatt to knepne tap. Devils ligger på tiende plass i Eastern Conference. De har har vunnet to av de siste tre, men tapte fire strake før det. Martin Brodeur har lagt opp, og Devils ser kanskje ut til å gå mot en mellomsesong.