ØNSKET I UTLANDET: Martin Linnes har lagt bak seg en strålende sesong i Tippeligaen. 23-åringen ble kåret til årets forsvarsspiller. Linnes er fremdeles ønsket av den tyrkiske storklubben Besiktas.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
ØNSKET I UTLANDET: Martin Linnes har lagt bak seg en strålende sesong i Tippeligaen. 23-åringen ble kåret til årets forsvarsspiller. Linnes er fremdeles ønsket av den tyrkiske storklubben Besiktas. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Hevder Besiktas' sportsdirektør kommer til Molde for å signere Linnes

Den tyrkiske storklubben har fortsatt Martin Linnes (23) i kikkerten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Besiktas har ikke gitt opp håpet om å signere Molde-spiller Martin Linnes (23).

Høyrebacken har lenge vært i kikkerten til den tyrkiske storklubben, men rapportene om at partene allerede var enige i sommer ble slått kraftig ned da Linnes forlenget kontrakten med Molde i oktober.

Nå skriver NTV Spor at Besiktas nekter å gi opp den tidligere Kongsvinger-spilleren. Nettstedet skriver at sportsdirektør Ahmet Nur Cebi blir sendt til Molde i løpet av noen uker i håp å sikre seg en avtale som gjør Linnes til Besiktas-spiller allerede i januar.

– Jeg kjenner ikke til den informasjonen, men jeg vet at interessen fremdeles er der, sier Linnes' agent Kent Karlsen til TV 2.

Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen sier til TV 2 at han «ikke vil kommentere noe rundt spillerlogistikk i klubben».

Kjøp av en ny høyreback har høy prioritet i Besiktas og Linnes skal stå øverst på ønskelisten. Men den eksentriske treneren Slaven Bilic kan måtte rette øynene mot andre objekter.

Ifølge NTV Spor skal Sparta Prahas Pavel Kaderabek eller Dinamo Zagrebs Ivo Ponto være mulige alternativ.

Søndag avslutter Linnes en strålende sesong med Molde med cupfinale mot Odd. 23-åringen har etablert seg i landslagstroppen til Per-Mathias Høgmo, vunnet Tippeligaen to ganger og cupen én gang etter at han ble Molde-spiller i 2012.

Linnes ble forrige uke kåret til årets forsvarsspiller i Tippeligaen.