Historiske Farmen-Finn (55) frykter den nye gårdsuken

Finn Olav Odde tror ikke han vil få fred, selv om han har vunnet tre tvekamper på rad.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter at Ørjan Hult (25) tapte tvekampen mot Finn Olav Odde (55) og ble åttende deltaker ut av Farmen, er det store forventninger til hvem Ørjan velger som storbonde kommende uke.

Den som blir storbonde går nemlig direkte til den siste og avgjørende finaleuken i Farmen – noe alle naturlig nok ønsker.

Ville ikke inngå ny avtale

Finn Olav ble historisk da han vant sin tredje tvekamp på rad, men nå frykter han at han må ut i kamp atter en uke.

– Jeg er fryktelig spent på storbondevalget. Jeg håper det blir Hilde, for da vet jeg at jeg er sikret. Men magefølelsen sier at det er Stine som blir storbonde.

Under oppholdet på kjempehyttene prøvde Finn Olav å benytte anledningen til å inngå en avtale med Ørjan. Men Ørjan innrømte at han allerede hadde gjort en avtale med Stine, og at han ønsket å holde avtalen med henne.

– Fortjener å bli førstekjempe

I en samtale med meddeltaker Hilde Ostad forteller Finn Olav at han frykter han må ut i en ny tvekamp om Stine blir storbonde.

– Jeg forstår om du blir det. Men hva hun til syvende og sist tenker og velger, må gudene vite. Hun holder kortene tett til brystet. De fleste synes at Olav ikke har vært helt rettferdig, så det hadde nesten vært fortjent å bli satt rett i førstekjempe-hytta, fordi han har oppført seg slik som han har gjort, sier Hilde.

– Tror jeg blir storbonde

I motsetning til Finn Olav gleder Stine seg til storbondevalget, for hun har troen på at hun skal sikre seg immunitet denne uken.

– Jeg gleder meg veldig til storbondevalget. Jeg skal ikke ta gleden på forskudd, men jeg tror jeg blir valgt som storbonde, og sikret å gå til finaleuken, sier Stine.

Kommer Ørjan til å holde sin avtale med Stine? Eller overrasker han alle?

Svaret får du i kveldens episode av Farmen på TV 2 kl. 21.40. Gikk du glipp av søndagens episode kan du se den på TV 2 Sumo (krever innlogging).