Rita Ora (24): – Jeg ville bare krype sammen og ikke snakke med noen

Artisten Rita Ora ville ikke snakke med noen etter bruddet med dj Calvin Harris.

Den britiske artisten Rita Ora (24) kapret verden på kort tid. Samtidig kapret hun også den populære artisten Calvin Harris (30), best kjent for låta «Summer».

De to ble stormforelsket og sammen lagde de sangen I Will Never Let You Down og alt lå til rette for et fruktbart forhold, både profesjonelt og privat.

Rita Ora med ekskjæresten Calvin Harris. Foto:Stella Pictures
Rita Ora med ekskjæresten Calvin Harris. Foto:Stella Pictures

– Da jeg møtte Harris, fikk det meg til å virkelig elske kjærligheten. Jeg begynte å synge om kjærlighet og om det å være lykkelig og ha det bra, forteller Rita Ora åpent til God kveld Norge.

Dumpet etter ett år

Bare etter ett år sammen, dumpet Calvin Rita. Og ikke bare dumpet, for Harris valgte også å twitre om det!

– Nå er jeg i fasen der jeg er forvirret rundt kjærligheten og samtidig husker jeg følelsen av hvor bra det var. Jeg er litt forvirret, men jeg er ikke redd for det, sier hun.

Vil ikke snakke med noen

Noen tenker kanskje at man blir kreativ av å gå gjennom et slikt brudd, men det gjelder ikke Rita Ora.

– Jeg vil bare krype sammen i sengen og spise masse fet mat og se på tv-serien The Notebook og ikke snakke med noen. Det er sånn jeg takler et brudd, forteller hun.

Mange rykter

Ryktene rundt Rita Ora er som hos alle store kjendiser, mange. Det kan være irriterende, men kanskje ikke så overraskende. 

– Jeg har alltid snakket rett fra levra og har alltid vært litt annerledes. Jeg har kledd meg annerledes, sagt ting feil og rukket opp hånda til feil tid på skolen. Så rykter bryr meg ikke, forteller Rita videre, og legger til;

– Det bryr meg hvis det går utover familien min. Det kan være irriterende og tøft, avslutter hun.