«Farmen»-Olav:
– Det er ikke konkurranse i å oppføre seg som jentunger

Skjeller ut Ørjan og Finn Olav etter at de ødela røykhuset på Farmen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Onsdag fikk man se at Finn Olav Odde (55) og Ørjan Hult (25) totalødelegge røykhuset, som et resultat av at storbonden Olav Harald Ulstein (51) valgte Finn Olav som førstekjempe.

I kveldens episode er storbonden ikke akkurat imponert over hva som har skjedd. Dette viderefomidler Olav på følgende måte til de to gutta:

HÆRVERK: «Farmen»-Olav står skuffet foran røykhuset og irriterer seg over ødeleggelsene. Foto: TV 2
HÆRVERK: «Farmen»-Olav står skuffet foran røykhuset og irriterer seg over ødeleggelsene. Foto: TV 2

– Det er ingen bombe at ukesoppdraget gikk til helvete. Storbonden var mildt sagt rystet når han så røykhuset lå som det gjorde. De to som var så tøffe i trynet å knuse det å ruske det til , skal få lov til å rydde det opp, sier Olav.

Skuffet

Ørjan og Olav har fått et tett bånd på Farmen, og allerede i andre uke av oppholdet ble de omtalt som Farmen-ekteparet. Fra å dele latter, glede og seng i mange uker, har det nå blitt trøbbel i paradiset.

Olav er skuffet over at Ørjan var med på å ødelegge huset, og mener han er for skarp til å gjøre noe slikt. Men Finn Olavs medvirkning fortår han godt.

– Jeg har opplevd så mye med Finn Olav her inne, at det skal ikke så mye til før han skuffer meg. Han oppfører seg tåpelig 24 timer i døgnet, sier Olav.

Til sitt forsvar sier Finn Olav følgende om det de to ødela.

– Jeg ødela det som jeg hadde laget og jeg har ikke dårlig samvittighet. Det der fortjente Olav, sier han. 

Ørjan legger til:

– Jeg angrer ikke på at jeg ødela dette ukesoppdraget. Det er ren konkurranse og det jeg gjorde var ikke ondsinnet ment. Jeg har ikke noe mot Olav eller noen andre, avslutter Ørjan.

Mer av krangelen om røykhuset og hvordan det går ser du på «Farmen» på TV 2 søndag klokken 20.00.