SUPERSTJERNEN: LeBron James er kanskje den største attraksjonen i NBA. Nå kan du se han på TV 2. Foto: AP Photo/Mark Duncan.
SUPERSTJERNEN: LeBron James er kanskje den største attraksjonen i NBA. Nå kan du se han på TV 2. Foto: AP Photo/Mark Duncan.

«Lob city» og «King James» på TV 2

I dag spilles første kamp på TV 2 Sportskanalen og Sumo. Her er flere av godbitene TV 2 kan by på.

Allerede i kveld er det duket for første NBA-kamp på Sportskanalen og TV 2 Sumo når New York Knicks tar i mot Denver Nuggets.

Se kampen på Sportskanalen og Sumo klokken 19.00!

Kampen blir en mulighet til å få se en av NBAs største stjerner og beste poengplukkere i Knicks' stjernespiller Carmelo Anthony. Både Knicks og Nuggets har hatt svake sesongstarter. Knicks har kun vunnet to av sine første ti kamper, mens Nuggets har to seire på åtte forsøk.

Anthony har vist god form i det siste, ikke minst da han scoret 46 poeng i forrige kamp mot Utah Jazz.

«Lob city»
Det er bare å sette av søndagene utover høsten og vinteren til å se på noen av de mest ekstreme atletene idrettsverdenen har å by på.

Allerede 23. november er det klart for Memphis Grizzlies - Los Angeles Clippers.

SLIK SKAL DET GJØRES: Blake Griffin kan en ting eller to om dunking.Foto: Harry How/Getty Images/AFP.
SLIK SKAL DET GJØRES: Blake Griffin kan en ting eller to om dunking.Foto: Harry How/Getty Images/AFP.

Sistnevnte har fått kallenavet «Lob city» på grunn av sine spektakulære flygere.

Clippers' point guard Chris Paul er arkitekten og Blake Griffin er en av de mest ekstreme atletene i NBA. Sammen har de sørget for at Clippers er et topplag og et av de mest populære lagene i ligaen.

Kampen er også et toppoppgjør. Memphis topper avdeling vest med ni seire på ti forsøk så langt denne sesongen.

Curry og Thompson
Helgen etter er det duket for prikkskyting i verdensklasse.

Steph Curry og Klay Thompson er Golden State Warriors' største stjerner og har fått kallenavnet «Splash Brothers» på grunn av sine trepoengskvaliteter.

Curry er langt mer enn kun en trepoengsskytter: 26-åringen er også en magiker med ballen og blant NBAs beste pasningsgivere.

Warriors skal ut i bortekamp mot Detroit Pistons.

Rose tilbake
I desember kan vi by på toppkamp mellom Miami Heat og Chicago Bulls.

Bulls er av mange regnet som favoritter i avdeling øst og har denne sesongen fått tilbake Derrick Rose, som ble kåret til ligaens viktigste spiller, men som nesten ikke har spilt de siste to sesongene på grunn av skade.

Tre kamper på en dag
1. Juledag er en god dag å tilbringe i sofaen med basketball på skjermen.

Allerede kl. 18.00 braker New York Knicks og Washington Wizards sammen.

Rett etter den kampen er det duket for oppgjøret mellom de to største favorittene i avdeling vest. Regjerende mester San Antonio Spurs mot Oklahoma City Thunder, sistnevnte ledet an av forrige sesongs viktigste spiller, Kevin Durant. Dette er også en reprise på en av semifinalene fra forrige sesong.

James mot Heat
Kvelden avsluttes med kampen en hel basketverden har ventet på.

Miami Heat mot Cleveland Cavaliers ledet an av Lebron James. James forlot som kjent Miami til fordel for Cleveland foran denne sesongen.

Selv om «King James» ledet Heat til fire finaler og to titler i løpet av sine fire sesonger der, vil nok 29-åringen få en tøff mottagelse av sine gamle fans - og ikke minst av sine gamle lagkamerater.

Cavaliers og James blir også å se flere søndager utover sesongen.