DØDE PÅ STEDET: Kvinnen som ble påkjørt langs Kirkeveien på Nesodden døde på ulykkesstedet. Foto: Daniel D. Laabak
DØDE PÅ STEDET: Kvinnen som ble påkjørt langs Kirkeveien på Nesodden døde på ulykkesstedet. Foto: Daniel D. Laabak

Kvinne i 20-årene død etter påkjørsel på Nesodden

En kvinnelig fotgjenger i 20-årene døde lørdag kveld etter å ha blitt påkjørt av en bil på Kirkeveien på Nesodden i Akershus.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kvinnen gikk langs veien da hun ble påkjørt av en passerende bil, ifølge Follo politidistrikt. Både privatpersoner på stedet og senere ambulansepersonell ga hjerte- og lungeredning, uten å lykkes.

– Hun ble erklært død ganske raskt etter at helsepersonell var på stedet, sier operasjonsleder Pål-André Thorsby til TV 2.

Kvinnen skal ha oppholdt seg langs veistrekningen som er mørk og uten fortau. Kirkeveien på Nesodden er en fylkesvei uten midtmerking.

Selve hendelsesforløpet var kort tid etter dødsulykken uklart. Politiet har rutinemessig tatt beslag i sjåføren førerkort, han blir tatt inn til politistasjonen for utvidet blodprøve og bilen er sikret.

– Den skal underlegges kriminaltekniske undersøkelser. Mannen som kjørte bilen stanset øyeblikkelig, og er ikke i stand til å avhøres ennå da han er svært ute av seg, forteller operasjonslederen.

Han understreker at politiet innledningsvis hadde lite informasjon om hva som har skjedde og hva som er årsaken til det.