«Iskrigerne» vant slaget mot Storhamar etter spilleforlengelse

Mens serieleder Oilsers avgjorde tre minutter før full tid.

Vålerenga vant prestisjeduellen mot Storhamar på Jordal lørdag

Laget, som om dagen er aktuell med dokumentarserien Iskrigerne på TV 2 Zebra, kriget til seg to poeng etter at de avgjorde kampen etter spilleforlengelse.

Storhamar ledet etter første periode
Det var Vålerenga som åpnet best hjemme på Jordal. 11 minutter ut i den første perioden ble Anders Hilt Jørgensen spilt fri og sendte vertene i ledelsen.

Men Storhamar, som har tre strake seirer bak seg, er i bra form og slo fort tilbake. Bare tre minutter etter at hjemmelaget tok ledelsen, banket Jacob Berglund inn utligningen for gjestene.

Og bare et minutt seinere snudde Erik de la Rose kampen da han satte inn 2-1. Dermed ledet Storhamar etter første periode.

Lindström avgjorde
Vålerenga hadde likevel langt fra gitt opp. Oslo-klubben kjempet seg tilbake og Niklas Bröms utlignet før den siste perioden.

Vålerenga styrte kampen gjennom den tredje perioden, men fikk ikke pucken i mål. Det hele endte i spilleforlengelse. Der klarte ikke Storhamar stå i mot lenger, og Tobias Lindström kunne sette inn vinnermålet.

Oilers avgjorde i grevens tid
Det så lenge ut til at det skulle stå 1-1 etter tre perioder mellom serieleder Stavanger Oilers og Frisk Asker.

Men med tre minutter igjen på klokken kriget Tommy Kristiansen foran Frisks mål og fikk sendt pucken til Josh Soares som satte inn vinnermålet.

Dermed leder Oilers fortsatt serien suverent, ti poeng foran  Lørenskog.

Dagens resultater:
Stavanger Oilers-Frisk Asker 2-1
Vålerenga-Storhamar 3-2 (etter spilleforlengelse)
Stjernen-Sparta 4-3 (etter spilleforlengelse)