JUBEL: Etter mange års ørkenvandring er Luton Town på vei opp i ligasystemet.
JUBEL: Etter mange års ørkenvandring er Luton Town på vei opp i ligasystemet.

Ny suksess for Rekdals oddstips!

Fikk inn Ungarn og Romania på fredag - sjekk lørdagens trippel fra League Two!

LUTON TOWN - TRANMERE ROVERS (LEAGUE 2)

H: 1,90 U: 3,20 B: 3,20
Luton Town rykket opp fra Conference forrige sesong, og den gamle toppklubben har gjort sakene bra. De ligger på andreplass, bare ett poeng bak lederlaget Wycombe. De har fem strake i ligaen uten tap, og slo ut Wycombe av FA-cupen på lørdag. Tranmere ligger i andre enden av tabellen og står i fare for å ryke ut av ligasystemet etter mange managerskifter og dårlig styring. De har allikevel vunnet de siste to, men det var cupkamper mot Bury og Bristol Rovers, så i ligaen står de fortsatt uten seier på de siste elleve kampene.

 

SHREWSBURY TOWN - MANSFIELD TOWN (LEAGUE 2)

H: 1,45 U: 3,55 B: 5,60
Shrewsbury Town har gjort tingene sine bra, og ligger på tredjeplass i League Two, ett poeng etter Luton. De møtte Chelsea i FA-cupen nylig og tapte 1-2. Det er det eneste tapet på syv kamper. Shrewsbury er ekstremt hjemmesterke i League Two. Mansfield har slitt i lang tid og ligger dårlig an i ligaen. De har ikke vunnet på de siste syv kampene, og tapte 1-2 for Southend United sist. Her bør det være rimelig grei hjemmeseier for Sherwsbury, som ikke har tapt en hjemmekamp i League Two siden 2011 (en sesong i League One).

 

SOUTHEND UNITED - HARTLEPOOL UNITED (LEAGUE 2)

H: 1,45 U: 3,55 B: 5,60
Southend United ligger på syvende plass på tabellen, men har ikke vist utrolig god form i det siste. 1-2 seieren over Mansfield sist var den første på seks forsøk. I tillegg tapte de 1-2 for Chester i FA-cupen på lørdag, men det spørs hvor høyt de prioriterer den. Hartlepool har bare en seier på de siste elleve kampene, og de ligger helt på bunnen av tabellen. De vant 2-0 over East Thurrock i FA-cupen sist, men det er et amatørlag - og da er kanskje ikke 2-0 så veldig sterkt. Southend bør få seg en opptur med seier her.