– Bestemor ville at jeg skulle bli sangstjerne – nå gjør jeg som hun sa

Men Ole må balansere boyband-karrièren mellom skole og sang.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ole Stokke (16) fra Oslo har elsket å synge så lenge han kan huske. Hele barndommen hadde han spesielt god støtte i sin største fan: nemlig bestemor.

Nå er 16-åringen én av åtte deltakere som kjemper om plassen i Norges nye boyband i nettserien Prosjekt: Boyband.

– Jeg har et stort mål. Bestemor sa nemlig alltid at jeg en dag ville bli sangstjerne, at jeg hørte til på scenen og at jeg burde melde meg på Idol eller X Factor, forteller Ole til TV 2.

– Jeg vet bestemor ville likt det

Dessverre døde Oles bestemor av kreft i 2009. Nå føler Ole seg klar til å ta steget over i musikkbransjens verden.

– Jeg meldte meg på fordi jeg ønsker å oppfylle bestemors ønske. Jeg vet at hun ville likt at jeg tar hobbyen et steg lenger. Nå gjør jeg som hun sa, forteller Ole.

– Jeg har tenkt at musikkbransjen er vanskelig å være en del av, men nå følte jeg meg klar til å gjøre et forsøk. Jeg hadde aldri vært i et proft studio før, og det var utrolig spennende å få være med, forteller Ole, som alltid har sett opp til sine to, store forbilder: Michael Jackson og Bruno Mars.

Vanskelig å kombinere med skolen

I tredje episode av Prosjekt: Boyband får vi se at 16-åringen imponerer stort med sin sangstemme, og blir valgt ut til å være med videre i prosjektet.

Det er likevel én utfordring som har vært tøff etter at Ole bestemte seg for å satse alt på en boyband-karrière.

– Jeg er veldig opptatt av å gjøre det bra på skolen. Prosjekt: Boyband har tatt mye tid, og det gjør at har hatt litt lite tilstedeværelse på skolen. Jeg setter skole veldig høyt og må forsøke å få til begge deler, sier Ole.

Etter at tredje episode ble vist har Ole fått veldig mange gode tilbakemeldinger.

– Folk synes det er så kult. Jeg er stolt!