ALDRI MED LØVENE PÅ BRYSTET: Verken Kevin Nolan, Chris Perry, Steve Watson, Jason Dodd, Kevin Campbell, Matthew Taylor, Peter Atherton, Alan Wright, Garry Flitcroft eller Tony Hibbert har noen gang representert det engelske A-landslaget. Foto: Scanpix/Photoshop (montasje)
ALDRI MED LØVENE PÅ BRYSTET: Verken Kevin Nolan, Chris Perry, Steve Watson, Jason Dodd, Kevin Campbell, Matthew Taylor, Peter Atherton, Alan Wright, Garry Flitcroft eller Tony Hibbert har noen gang representert det engelske A-landslaget. Foto: Scanpix/Photoshop (montasje)

Denne gjengen har over 3000 PL-kamper - på landslaget er de oversett

Trofaste Premier League-spillere blir ikke nødvendigvis belønnet med landslagsplass.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I Premier League er det en rekke trofaste engelske spillere som leverer varene uke inn og uke ut.

Noen av dem blir belønnet med muligheter for sitt landslag, og særlig nå til dags når det engelske landslaget sliter noe mer i motbakke enn i Premier Leagues barndomsår på 90-tallet.

Les også: WBA-unggutt får landslagssjanse

For en del av engelskmennene som har satt sitt preg på ligaen i dens historie har det på landslagsnivå dog handlet om å bli oversett, noe Daily Mail har tatt tak i. 

For mens midtbanespillere som Joey Barton, Leon Osman og David Dunn alle har fått muligheter med løvene på brystet, har for eksempel en trofast Premier League-spiller som Kevin Nolan aldri fått representere sitt land.

West Ham-spilleren har vært en av divisjonens beste og mest fremtredende midtbanemenn siden tidlig på 2000-tallet, spilt totalt 375 kamper på øverste nivå og vært dominerende i mange av dem, men står med totalt null landskamper.

Se video av nydelig Nolan-scoring blant de engelske fotballvideoene nederst!

Over 3000 kamper totalt på topp ti-gjengen
Og Nolan er ikke den eneste. Blant dagens Premier League-spillere finner man også Burnleys Matt Taylor og Evertons Tony Hibbert, som begge forsvarer en plass på listen over spillere som har spilt over 250 Premier League-kamper uten å ha fått spille for A-landslaget til England.

De ti spillerne som troner øverst på statistikken har totalt over 3000 Premier League-kamper på CVen.

Les også: Statistikken har talt: Disse bør erstatte Rooney, Wilshere og Hart

83 Premier League-mål - ingen landskamper
Den av representantene på listen som kanskje har mest grunn til å føle seg «snytt» for en sjanse er Kevin Campbell. Den nå 44-årige spissen ville trolig vært bankers i den engelske A-landslagstroppen dersom hans storhetstid hadde funnet sted i dag.

Med både ligamesterskap, FA-cuptriumf, ligacuptittel og cupvinnercup-pokal på samvittigheten, samt 83 Premier League-scoringer på samvittigheten ville han trolig fått sjanser når motkandidatene heter Saido Berahino og Rickie Lambert.

Dessverre for Campbell var det betydelig trangere om spissplassene på landslaget i hans storhetstid. Gary Lineker, Alan Shearer, Teddy Sheringham, Peter Beardsley, Ian Wright, Les Ferdinand, Andrew Cole, Robbie Fowler, Michael Owen og Emile Heskey er bare ti av navnene som stod foran ham i køen på forskjellige stadier.