Barmen: – Jeg ble selvfølgelig bekymret

Kristoffer Barmen forteller om skaden han pådro seg i oppgjøret mot Haugesund.

Brann Stadion (TV 2 Sporten): Brann-spilleren Kristoffer Barmen er på bedringens vei etter det dramatiske fallet i serieavslutningen mellom Haugesund og Brann søndag.

Barmen landet på hodet, og nakken hans stabilisert før han ble ført til Haugesund sykehus.

Den dramatiske situasjonen medførte en stopp i spillet på tolv minutter.

– Jeg har det fint. Jeg er stiv og øm i nakken, men jeg har det bra, sier Barmen til TV 2 Sporten.

– Kjente smerter i nakken
Barmen møtte pressen for å snakke om den dramatiske situasjonen på Brann Stadion torsdag ettermiddag. Han beskriver skaden som førte til at dommeren måtte spillet i 12 minutter slik:

– Jeg var i en duell og snudde rundt i luften og landet på hodet. Jeg kjente sterke smerter i nakken med en gang, og da fysioen kom på banen fikk jeg beskjed om å ligge helt i ro til jeg fikk ytterligere hjelp. Og videre ble jeg tatt inn på sykehuset der jeg fikk god behandling, sier han.

– Hva tenkte du på da du lå der?

– Det kjentes vondt ut, men jeg hadde følelser i armer og bein og jeg var bevisst under hele hendelsen, sier Barmen, som innrømmer at han fryktet det verste.

– Man blir selvfølgelig bekymret, man gjør jo det. Når man ligger der med nakkekrage på vei inn i sykebilen så begynner man å tenke, innrømmer Branns stortalent.

– Vil ikke se episoden igjen
Overfor TV 2 Sporten gjør Barmen det klart at han ikke ønsker å se video av situasjonen som rystet både lagkamerater, motspiller og publikum på Haugesund Stadion igjen.

– Jeg har sett noen bilder av det tidligere og jeg har ikke noe behov for å gå gjennom det igjen. Jeg trenger ikke se mer, fastslår han.

Foreløpig er det uklart når 21-åringen er tilbake i aksjon. Trolig går han glipp av kvalikkampene til helgen.

– Jeg er usikker på når jeg er tilbake i full trening og når jeg er klar igjen. Vi får ta en dag av gangen og så får vi se, sier han.