SØK: En kriminalteknisk søkshund var tirsdag med å undersøke området rundt boligen til den savnede Veronica Heggheim Stegegjerdet. 22-åringen har vært sporløst forsvunnet i mer enn to uker.
Foto: Scanpic
SØK: En kriminalteknisk søkshund var tirsdag med å undersøke området rundt boligen til den savnede Veronica Heggheim Stegegjerdet. 22-åringen har vært sporløst forsvunnet i mer enn to uker. Foto: Scanpic

Politiet utvider søket etter Veronica (22)

Taktiker fra Kripos kommer til Sogndal fredag. I tillegg får politiet flere ressurser til å utføre søk i Barsnesfjorden.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søket etter Veronica Heggheim Stegegjerdet pågår fortsatt uten spor. Torsdag opplyser politiet at de vil gjennomføre utvidet søk i Barsnesfjorden. 

– Fem dager er satt av til søket, først indre del av bassenget og deretter ytre, sier regionlensmann Asle Karoliussen i Sogn og fjordane politidistrikt. 

Sonar skal også bli brukt i søket, som trolig starter opp lørdag. Det er tidligere gjort søk i enkelte deler av fjorden, men nå vil politiet undersøke flere områder. 

Kripos

I tillegg kommer en taktiker fra Kripos til Sogndal fredag, for å gå gjennom 14 dagers politiarbeid. 

– Vi har per nå ingen grunn til å smale inn etterforskningen i noen retning, sier Karoliussen til TV 2. 

Terrenget rundt huset til den savnede 22-åringen er svært ulendt, og politiet har tidligere sagt at det vil være vanskelig å gjennomsøke området på en slik måte at de med sikkerhet kan si at hun ikke er der. 

Helikopter

Regionslensmann Karoliussen håper på fint vær de neste dagene, slik at et politihelikopter kan tas i bruk for å finkjemme turområdene den savnede brukte. 

Veronica Heggheim Stegegjerdet (22) ble observert utenfor huset sitt på Årøy, fem minutters kjøring fra Sogndal sentrum.

15-20 lokale politifolk arbeider nå med Veronica-saken. Politiet har hatt en rekke personer inne til forklaring, men ingen av dem har status som mistenkt.