I POLITETS SØKELYS: Aston Villa og Irlands assistenttrener Roy Keane. Foto: Scanpix
I POLITETS SØKELYS: Aston Villa og Irlands assistenttrener Roy Keane. Foto: Scanpix

Hevder Keane angrep supporter utenfor hotell

Roy Keane etterforskes av politet etter å ha havnet i klammeri med supporter, hevder avis.

Kun 48 timer før Irlands oppgjør mot Skottland har Roy Keane havnet i trøbbel.

Den engelske avisen The Daily Mail hevder at Keane, som er assistenttrener for Irland, skal ha angrepet en supporter utenfor spillerhotellet Links Hotel i Portmarnock.

Slått i bakken
Ifølge en ikke navngitt kilde avisen har snakket med, skal Keane først ha havnet i ordkrig med en supporteren, før han skal ha slått ham i bakken.

Vitner skal ha tilkalt politiet, og personen som Keane skal ha slått ned ble fraktet bort i ambulanse.

Politiet i Irland bekrefter at de etterforsker saken, men har foreløpig ikke siktet noen i saken.

Saken etterforskes
– Vi kan bekrefte at vi etterforsker en hendelse der politiet ble tilkalt til et sted utenfor et hotell i Portmarknock. Foreløpig er ingen siktet i saken, men episoden etterforskes. Medisinsk personell ble også innkalt i forbindelse med hendelsen, opplyser politiet til The Daily Mail.

I forbindelse med etterforskningen av saken, risikerer Keane å bli arrestert for å avhøres om hendelsen, skriver avisen videre. Det betyr at den tidligere midtbankrigeren kan gå glipp av oppgjøret mot Skottland. 

Irland møter Skottland i EM-kvalifiseringen på Celtic Park fredag kveld. Foreløpig har Det irske fotballforbundet (FAI) nektet å kommentere saken overfor The Daily Mail.

Den tidligere Manchester United-kapteinen Roy Keane ble ansatt som Martin O'Neills assistenttrener for Irland 5. november 2013. Foran årets Premier League-sesong ble Keane også ansatt som assistentmanager i Aston Villa.