DREPT: Cerys Yemm ble funnet drept på et hostel i Wales. Mannen som drepte henne er trolig Matthew Williams, som også spiste deler av ansiktet hennes.
DREPT: Cerys Yemm ble funnet drept på et hostel i Wales. Mannen som drepte henne er trolig Matthew Williams, som også spiste deler av ansiktet hennes.

Kannibal-drapet: Nå forteller hun om synet som møtte henne da hun fant kvinnen med det oppspiste ansiktet

Hosteleier Mandy Miles klarte ikke redde livet til Cerys Yemm som ble drept av Matthew Williams. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For første gang forteller Mandy Miles om øyeblikket da hun fant Cerys Yemm (22) drept og delvis oppspist på rommet sammen med Matthew Williams (34). 

Forsto at hun var død

Det var torsdag 6. november at Cerys ble funnet drept på et hostel i Wales. 

Miles var på vei opp til rommet for å gi Williams beskjed om at det ikke var lov med damer på rommet. Da hun åpnet døren ble hun møtt av et grufullt syn. 

– Mengden blod og den livløse kroppen fortalte meg at hun var død. Jeg spurte Matthews, vet du hva du gjort med den jenta? Da svarte han: Det er ingen jente, forteller Miles til Daily Mail

Da Miles kom inn sto Williams lent over Yemm, og hun beskriver øynene hans som sorte hull. Deler av Cerys ansikt og øyne var spist opp av Williams. 

– Jeg var livredd, sier hun. 

I frykt for hva mannen kunne gjøre av skader på andre på hotellet reagerte Miles raskt. 

– Jeg ringte nødtelefonen, og gjorde alt jeg kunne for at han ikke skulle komme seg ut av rommet. Jeg var livredd for hva han kunne finne på, sier hun. 

Vil aldri bruke rommet

Hun forteller at hun ville angrepet Williams med et brannslokningsapparat dersom hun trodde Cerys' liv sto til å redde. 

– Jeg holdt på døren, og ventet til politiet kom for å gå inn, sier Miles. 

Nå vil hotelleieren stenge av rommet der det bestialske drapet skjedde.

– Jeg kan aldri bruke det rommet igjen. Ikke til noen ting, sier hun. 

Williams mistet livet da politiet brukte støtpistol på ham. Miles sier det er skremmende å ikke kunne vite noe om gjestene som sjekker inn på hostellet hennes. 

– Det er grusomt og bekymringsfullt. Jeg må vite hvem som går inn døren hos meg. Noen må gi meg et forvarsel på folks bakgrunn, sier hun. 

Williams slapp ut av fengsel kun to uker før det brutale angrepet. Han satt inn etter å ha blitt dømt for grov vold mot sin tidligere partner.