SAVNET: Denne rumenske kvinnen har vært savnet i ti dager. Politiet ønsker tips fra personer som kan ha sett kvinnen. Foto: Politiet.
SAVNET: Denne rumenske kvinnen har vært savnet i ti dager. Politiet ønsker tips fra personer som kan ha sett kvinnen. Foto: Politiet.

Kvinne savnet i Trondheim – mann siktet for falsk forklaring

En mann i 50-årene er siktet for falsk forklaring i forbindelse med at en rumensk kvinne har vært savnet i ti dager i Trondheim.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den rumenske kvinnen i begynnelsen av 30-årene har vært forsvunnet siden natt til lørdag 1. november, og politiet har etterlyst henne med bilde etter at slektninger meldte henne savnet, skriver Adresseavisen.

Var på besøk

Nå er mannen siktet for falsk forklaring etter at politiet har fått det de beskriver som «motstridende opplysninger» om den savnede kvinnens bevegelser.

Kvinnen hadde vært på besøk i 50-åringens hus i sentrum av Trondheim sammen med en annen rumensk kvinne. Den andre kvinnen har forklart til politiet at hun forlot huset alene, mens 50-åringen har forklart seg annerledes.

– Han sier at begge kvinnene forlot huset sammen. Siste spor etter kvinnen er fra denne natten, sier politioverbetjent Geir-Ole Momyr ved Sentrum politistasjon i Trondheim til avisen.

Utelukker ikke noe kriminelt 

Politiet fikk rettens medhold til å foreta en ransaking av mannens bolig da han ble pågrepet i forrige uke, men fant ikke noe under ransakingen.

Mannen er nå løslatt og stiller seg uforstående til siktelsen. Politiet kan ikke utelukke at det har skjedd noe kriminelt.

(NTB)