ENGASJERT: En engasjert Vålerengatrener, Kjetil Rekdal, på sidelinjen under eliteseriekampen mellom Vif og Start på Ullevaal Stadion søndag.
Vålerenga vant kampen 1-0
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
ENGASJERT: En engasjert Vålerengatrener, Kjetil Rekdal, på sidelinjen under eliteseriekampen mellom Vif og Start på Ullevaal Stadion søndag. Vålerenga vant kampen 1-0 Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Rekdal tipper engelsk fotball

Håndplukket to kamper fra Football League Trophy og Conference i landslagspausen.

BURY FC - TRANMERE ROVERS (FLT) H: 1,55 U: 3,40 B: 4,75
Football League Trophy mellom to lag i League Two. Bury FC ligger på fjerde plass og står med to strake hjemmeseire over Cambridge United i serien og Hemel Hempstead i FA-cupen. Sistnevnte er ingen målestokk, men Bury er bare to poeng bak lederlaget i League Two. Micky Adams tok over Tranmere Rovers i oktober. Den stolte klubben fra Merseyside er i fare for å forsvinne ned i Conference etter økonomiske problemer og raske manager-bytter. De slo Bristol Rovers i FA-cupen på lørdag, men har ikke vunnet en seriekamp siden august. Det er usikkert hvor mye disse lagene legger i denne turneringen, men Bury trenger iallefall ikke bekymre seg for å rykke ned, og har vært langt bedre enn Tranmere denne sesongen.

 

MACCLESFIELD - CHESTER (CONFERENCE) H: 1,80 U: 3,15 B: 3,30
Macclesfield Town har to seire og tre uavgjort på de siste fem seriekampene, og hjemme er de spesielt sterke. De har røket ut av FA-cupen, mens Chester er på et lite FA-cup eventyr med seire over Stockport County og Southend United. I serien er Chester forholdsvis sterke hjemme, men de sliter på bortebane med en seier og fem tap på de siste seks bortekampene. Macclesfield kan melde seg på i kampen om opprykksplasser med seier her, mens Chester er seks poeng etter og står i fare for å havne i ingenmannsland meget tidlig i den 24 lag store divisjonen.