FYSISK ARBEID: Justin Bieber må male vegger og flytte møbler etter egg-episoden tidligere i år. Dette bildet er tatt under en konsert i Paris i 2013.       Foto: AP Photo/Francois Mori
FYSISK ARBEID: Justin Bieber må male vegger og flytte møbler etter egg-episoden tidligere i år. Dette bildet er tatt under en konsert i Paris i 2013.       Foto: AP Photo/Francois Mori

Justin Bieber må male og flytte møbler etter egg-hærverk

Popstjernen har betalt over en halv million kroner til naboen etter episoden i januar. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ungpike-idolet Justin Bieber har betalt nesten 550.000 kroner til naboen som ringte politiet da superstjernen kastet egg på huset hans. Bieber har derimot ikke gjennomført samfunnstjenesten eller behandlingen han ble idømt etter episoden. 

Dette kommer frem i en ny rapport som ble offentliggjort i en høring mandag, ifølge nyhetsbyrået AP.

Skal male og flytte møbler

I rapporten kommer det frem at popsangeren ennå ikke har begynt på samfunnstjenesten. Han har eller ikke gjennomført store deler av behandlingen som skal gjøre han i stand til å kontrollere aggresjon.

Bieber skal ifølge kjendisnettstedet TMZ gjennomføre samfunnstjenesten ved å jobbe for organisasjonen MusiCares. Dette er en stiftelse som hjelper musikere som sliter med helse, avhengighet og andre problemer.

I fem dager skal den canadiske popstjernen utføre fysisk arbeid. Arbeidsoppgavene vil blant annet være å flytte kontormøbler og male vegger, skriver nettstedet. 

Biebers-advokat Shawn Helley sa under høringen at popidolet har planer om å fullføre dommen innen februar.

Kastet egg mot nabohuset

Det var i januar at politiet mottok den noe uvanlige nødmeldingene fra en av Biebers naboer i Calabasas. Naboen hevdet at popidolet kastet et par titalls egg mot huset hans.

Justin Bieber ble senere dømt til fem dagers samfunnstjeneste og to års prøvetid etter episoden. I tillegg bestemte retten i Los Angeles at Bieber må gjennomføre en behandling for å bli flinkere til å kontrollere aggresjon.

Egg-episoden er ikke den eneste gangen Bieber har vært i klammeri med loven det siste året. I Miami er han siktet for fyllekjøring i en Lamborghini, og i Toronto er han anklaget for å ha angrepet en limousinsjåfør.