Kåre Conradi:
– Jeg er veldig stolt av Lene

Lene Marlin ble kåret til årets forbilde på Kjendisgallaen 2014.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I høst skrev Lene Marlin (33) en kronikk i Aftenposten hvor hun fortalte at hun hadde for flere år siden forsøkt å ta sitt eget liv.

I dag ble hun nok engang hedret for sin åpenhet og mottok prisen som «Årets forbilde» under Se og Hørs kjendisgalla på Chat Noir.

– Jeg er utrolig takknemlig og ydmyk, en veldig fin ting å få, sier Lene Marlin til TV 2 om prisen hun mottok av prisutdeler Toralv Maurstad.

Tilbakemeldinger

 Fra scenen på Chat Noir kunne Lene Marlin fortelle at hun får tilbakemeldinger på sitt ærlige utspill fra alle slags mennesker og aldersgrupper. Hun presiserte også for alle fremmøtte, at alle mennesker sliter av og til.

– Alle har en psykisk helse, og det at man faktisk tørr å stille seg selv det spørsmålet om hvor bra har man egentlig har det, er også viktig å spørre oppi all fest og glamour, sier Lene.

– Stolt av Lene

Forloveden til Lene, Kåre Conradi (41) satt stolt i salen på Chat Noir og så Lene mottok prisen. I foajeen etterpå kunne han fortelle TV 2 mer om hva han følte om Lenes ærlige utspill.

– Jeg har alltid vært stolt av henne, men det å kunne være vitne til at så mange får hjelp er flott. Jeg leste i en svensk avis om folk som hadde snakket om Lenes kronikk, så det har virkelig gått utover grensene. At det skulle bli såpass stort er veldig overrsakende også for Lene, men det har vært veldig gøy å stå på sidelinjen å følge med, avslutter Kåre Conradi til TV 2.