Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I forrige uke skapte varaordfører i Sykkylven kommune, Olav Harald Ulstein (51) sterke reaksjoner da han skjelte ut en annen deltaker inne på Farmen

Kommunens epost-boks ble fylt opp med rasende meldinger fra seere i hele landet, som lurte på hvordan de kunne tillate varaorførerens oppførsel.

Ordfører Petter Lyshol (H) gikk hardt ut mot sin kollega, som han mente svertet hele kommunens omdømme.

– Det ryker noen tenner

I dag sto oppvaskmøtet på agendaen i kommunen, og Petter Lyshol og Olav Harald Ulstein kunne rapportere om galgenhumor i møtet.

– Ja, her ryker det noen tenner, sier Ulstein spøkefullt til TV 2 mens møtet pågikk, før han rettet opp:

– Nei, det er god stemning igjen. Møtet går bra og vi har et godt samarbeid. Vi er to blide krabater, så dette går fint, forteller Ulstein.

Sier fra seg godtgjørelse

I møtet ble de enige om at varaordføreren blir trukket i møtegodtgjørelse, samt at Ulstein gir fra seg stillings-godtgjørelse for perioden han var med i Farmen. Ulstein sier til TV 2 etter møtet at han er fornøyd med utfallet. 

– Vi har diskutert tingene og lagt dette bak oss. Folk kan henvende seg til meg hvis det er noe mer framover, og ordføreren skal få ta seg fri fra å svare på Farmen-henvendelser, sier Ulstein.

Er tilbake i bygda

Fredag kom varaordføreren tilbake i bygda etter en lengre ferietur, og bygda han kom hjem til er nå kjent for mer enn stressless og møbelproduksjon.

Vel hjemme igjen har Olav Harald Ulstein fått mye støtte fra innbyggerne. Selv tar han kritikken med knusende ro.

– Helt fra jeg gikk ut av Farmen visste jeg at det ville storme rundt meg akkurat denne uken. Jeg skjønte at det ville oppstå reaksjoner etter det som ble sagt, sier han til TV 2.

Se mer video fra Farmen her:

Vis flere