Farmen-Finn prøver å begrave stridsøksen med Olav

Olav Harald Ulstein mener det er veldig vanskelig å tilgi sin største rival.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I årets Farmen har det vokst frem en bitter uenighet mellom deltakerne Finn Olav Odde (55) og Olav Harald Ulstein (51).

I mandagens episode tar Finn Olav initiativ til å begrave stridsøksen.

– Jeg orker ikke å gå en uke til der vi hater hverandre som pesten, så vi må bryte opp i det. Jeg er ikke langsint og jeg mener at det som har skjedd er historie, så vi kan starte på nytt, forteller Finn Olav.

– Brøyt en avtale

Opphavet til konflikten har vært diffus, men Olav Harald mener at Finn Olav har brutt en avtale de gjorde for en tid tilbake.

– Du fortalte at dersom du blir førstekjempe, så blir jeg andrekjempe fordi du kunne ikke ta en guttunge som Ørjan. Da har du brutt en avtale som vi hadde og da orket jeg ikke å prate med deg, forteller Olav Harald og refererer til en avtale om at de ikke skulle velge hverandre som andrekjempe.

– Det jeg vil nå er at det som har skjedd har skjedd. Jeg vil ta deg i hånden og jeg vil at vi skal bli kompiser, sier Finn Olav.

Vil være venner

Olav Harald legger ikke skjul på at det sitter langt inne for ham å bli venn med Finn Olav.

– Det skaper dårlig stemning på Farmen, men dette med et håndtrykk mellom to mannfolk betyr så mye for meg at jeg takler ikke at du brøyt det, sier Olav Harald.

– Jeg beklager det, men jeg synes hvertfall det er dumt at vi har vært så uenige. Jeg vil starte fra «scratch» og at vi skal være venner, svarer Finn Olav.

– Viste seg som en mann

Deltakerne tar hverandre i hånden, og alt er tilsynelatende i orden. Men Olav Harald indikerer at det ikke er så lett.

– Han viste seg litt som en mann da han kom og ba om unnskyldning for tåpelig og dårlig oppførsel. Jeg setter pris på unnskyldningen, men det betyr ikke at vi er perlevenner av den grunn, avslutter Olav Harald.

Farmen ser du på TV 2 mandag og onsdag kl. 21.40, samt søndag kl. 20.00. Har du gått glipp av noe kan du se alle episodene på TV 2 Sumo (krever innlogging).