BRAD MED BART: Brad Pitt promoterer filmen Fury i London tidligere i høst. Foto: Stella Pictures.
BRAD MED BART: Brad Pitt promoterer filmen Fury i London tidligere i høst. Foto: Stella Pictures.

Best med bart?

Stadig flere menn tyr til bart i movember – her er kjendisene som kler det minst og mest.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Movember er her! Bartemåneden hvor menn lar skjegget gro for å skape oppmerksomhet rundt prostatakreft og menns helse.

Det kler kanskje ikke alle, men stadig flere lar barberhøvelen ligge i november. Også Hollywood-kjendisene eksperimenterer med barten, og vi har plukket et lite utvalg fra stjernehimmelens beste og verste eksempler. Hvem kler barten best?

Viktig fokus

For TV 2s sportsanker Thea Olsen betyr movember enormt mye. Spesielt viktig er det for henne, fordi hun mistet faren sin til kreft.

– Movember betyr mye for meg. Det å miste sine nærmeste til kreft er ubeskrivelig vondt og prostatakreft er den vanligste kreftformen blant menn. Faktisk får hele én av åtte norske menn prostatakreft i løpet av livet. Det er alt for mange, sier Thea Olsen til TV 2.

Herre med bart

Sportsanker Thea Olsen giftet seg i sommer og mannen Kristoffer er også en mann for sin bart når det er movember, ifølge hans kone.

– Selvfølgelig har mannen min bart i november. Og det er ikke jeg som presser han. Som han selv sier så handler det ikke om hvordan han ser ut den ene måneden, men at han støtter en viktig sak. Ikke alle menn liker å gå med bart, men dette er så viktig at man gir blaffen i utseende. Dét synes jeg er sexy, avslutter Olsen til TV 2.