Roar Strand: – Det er vanskelig å være sexy

Roar er en av de tre finalistene i kveldens «Skal vi danse». 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se GMN-intervjuet med Roar Strand i toppen av saken.

Roar Strand har imponert både dommerne og seerne under årets sesong av Skal vi danse. Han er sammen med Linnea Myhre og Agnethe Johansen en av kveldens finalister, og kan sammen med sin dansepartner Nadya Khamitskaya nå helt til topps i konkurransen.

Roar Strand gjestet God morgen Norge på fredag, og det var tydelig at skuespillet er den vanskeligste delen i dansesporten.

– Jeg har gått et godt stykke utenfor komfortsonen min for å være med på dette. Det er mye følelser i dans, og jeg har spilt både nerd, sexy, rå og skummel.

– Hva er vanskeligst?

– Det er vanskeligst å være sexy. Da må man flørte både med publikum, dommere og dansepartner, sier Roar til God morgen Norge-programlederen.

I kveld skal de tre finalistene danse hele tre danser. Da kan det være lett å trå feil, glemme et trinn og falle helt ut av det. Det er noe Roar Strand er fullt klar over.

– Det kan jo skje. Vi skal danse tre danser så det er masse trinn å lære seg på en liten uke. Man kan selvsagt glemme ting, men jeg går ikke rundt og tenker på det. Det får vi ta når det kommer, sier Strand til TV 2.

Se Skal vi danse-finalen i kveld kl.19.30 på TV 2.