NYE KOLLEGER: Stian Blipp og Celine Aagaard skal jobbe sammen for å gjøre mennesker til merkevarer. Foto: Stella Pictures.
NYE KOLLEGER: Stian Blipp og Celine Aagaard skal jobbe sammen for å gjøre mennesker til merkevarer. Foto: Stella Pictures.

Moteredaktør Celine Aagaard sier opp jobben – blir kollega med Stian Blipp

Moteredaktør Celine Aagaard (37) sier opp jobben i det omstridte motemagasinet Stylemag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det kreative byrået Anti satser stort, og oppretter nå en ny avdeling kalt Anti Brand People. Stian Blipp går inn som partner, og nå trekker Celine Aagaard ut av stillingen som redaktør og inn i det kreative prosjektet.

Byråets ambisjon er å bygge sterke merkevarer sammen med sine profiler, skriver Kampanje.

Kjendisbyrå

I tillegg til TV 2-programleder Stian Blipp som et kjent ansiktet utad, vil Anti Brand People samarbeide med artister som Madcon, Øystein Greni, Esben «Dansken» Selvig, Donkeyboy, Charlotte Thorstvedt og Ida Maria.

Celine Aagaard sier opp redaktørstillingen i bladet Stylemag for å bli en del av Anti-laget, og hun forteller til TV 2 at det er noe hun har tenkt på og visst lenge.

– Etter 18 år i Aller Media føler jeg meg klar for noe nytt. Nå skal jeg stå på egne ben, i tillegg til at jeg har skrevet en spennende kontrakt med Anti, sier Aagaard.

Kritisert motemagasin

Celine og magasinet Stylemag har måttet tåle hardt vær, og har fått mye kritikk i media for blant annet skjult reklame. I siste utgave av magasinet fikk redaktørene refs for å rose sin egen side Bloppis.no opp i skyene. I portrettintervjuet med Tone Damli, skryter både popstjernen og redaktøren som begge har profilerte «bloppiser», av siden.

Også da Aagaard selv stilte som forsidemodell på magasinet haglet kritikken.

Har avgjørelsen din noe med kritikken å gjøre?

– Nei, dette er helt udramatisk. Jeg har jobbet i Aller Media i mange år, og jeg ser ikke bort ifra framtidige samarbeid med forlaget, sier Aagaard som overtok som redaktør for Stylemag (den gang Mag) i 2010. 

Hun ønsker ikke å kommentere kritikken som har haglet mot Norsk motebransje den siste tiden.

Hvordan blir det å jobbe med Stian Blipp?

– Da jeg ble kontaktet av Anti for noen måneder siden ble jeg med en gang giret på idéen til Brand People. Stian Blipp er ikke bare en av Norges flinkeste TV-profiler, men en ekstremt dyktig og kreativ fyr som jeg har stor respekt for. Dette blir veldig spennende, og jeg gleder meg veldig, sier Celine til TV 2.

Slapp nyheten på Facebook

Celine Aagaard avslørte nyheten selv på sin Facebookprofil, og skriver at hun er klar for å tenke kreativt alene.

«Vanlige pressemeldinger er så ‪#‎lastyear‬! Forrige uke sa jeg opp min stilling i Aller Media etter 18 fantastiske år! Nå skal jeg tenke kreativt alene, med Anti og med de som vil være med på nye utfordringer!», skriver hun.

– Å ha med Celine på laget er ekstremt spennende. Celine deler samme lidenskap som oss i Anti for kommunikasjonsfaget. Celines teft og engasjement er helt unikt, sier daglig leder i Anti, Kenneth Pedersen til Kampanje.