Popkometen Meghan (20) fikk selvtillit av sin egen låt

«All About That Bass» - stjernen hyller kvinner med former.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se inervjuet med Meghan fra God kveld Norge i toppen av saken.

20 år gamle Meghan topper hitlistene verden over med låta «All About That Bass». Sangen handler om å hylle kvinner med former, og selv har Meghan slitt med både selvsikkerhet og sin egen kropp. Låta har hjulpet artisten å bli tryggere på seg selv.

– Å synge teksten om og om igjen, og se de positive reaksjonene fra publikum har gjort med tryggere. Jeg er veldig selvsikker nå, sier popstjernen til God kveld Norge.

Hyller former

Meghan innrømmer at hun føler seg som Beyoncé når publikum roper til henne på scenen. Hun hyller i likhet med Beyoncé kvinnen og kvinners naturlige former.

Den britiske stjernen forteller til God kveld Norge at kroppsfokuset og presset i sosiale medier kan være skadelig for tenåringer. 

– Nå handler alt om hvor mange «likes» man får. Det er sykt, sier 20-åringen.

Glad i mat

Selv om «likesene» tikker inn for Meghan, har guttene latt vente på seg. Stjernen er fremdeles singel, men det svekker absolutt ikke troen hun har på seg selv.

– Jeg spiser masse mat. Her er beviset, sier Meghan og fråtser i kaker og godteri mens kameraene ruller. 

– Plateselskapet tvinger meg ikke til å trene, og det er mye på grunn av hiten min. Jeg spiste pizza i går kveld, sier Meghan som etter suksessen med låta endelig har omfavnet formene sine.