FÅR BANK: Radamel Falcao skvises her mellom Joleon Lescott og Craig Dawson. Louis van Gaal er bekymret.
FÅR BANK: Radamel Falcao skvises her mellom Joleon Lescott og Craig Dawson. Louis van Gaal er bekymret.

– Van Gaal frykter Premier League er for fysisk for Falcao

Manchester United-spissen har kun startet tre kamper siden overgangen fra Monaco.

Manchester United-fansen var i himmelen da Falcao ble hentet inn på lån like før overgangvinduets stengte. Spissen kostet flesk. Ifølge Telegraph betaler United store deler av lønnen til stjernespissen. Den lyder på, ifølge avisen, svimlende 346.000 pund, eller 3,5 millioner kroner - i uken.

Manchester United dekker 265.000 pund (2,7 millioner kroner) av Falcaos lønn. Lånet i seg selv kostet ifølge engelske medier seks millioner pund, eller 60 millioner kroner.

Etter ni uker i klubben har Falcao, om man tar utgangspunkt i Telegraphs tall, tjent 24,3 millioner kroner. Han har spilt til sammen 251 minutter. Om man legger sammen prisen på lånet og lønnen så langt, gir det en Falcao-pris på 336 000 kroner per minutt. 

Det kunne man kanskje forsvart dersom Falcao hadde bøttet inn mål for de røde, men sannheten er at colombianeren har slitt voldsomt med fysikken etter overgangen.

Daily Mail skriver at Louis van Gaal nå er bekymret for at Premier League er en for fysisk liga for Falcao. Også Daily Express og The Sun skriver at van Gaal er bekymret. 

Manchester United har opsjon på kjøp av Falcao etter sesongen, men i skrivende stund hevder engelske medier at Old Trafford-klubben ikke har planer om å sende drøyt 500 millioner kroner i Monacos retning etter sesongen.