– Upassende av Liverpool å stille et svekket lag

Gary Lineker går hardt ut mot Brendan Rodgers laguttak.

Liverpools startellever i tirsdagens 0-1-tap for Real Madrid vakte oppsikt rundt om i Fotball-Europa.

Vurderingene hjemme fra England var lite hyggelig lesning for manager Brendan Rodgers. Han prioriterer lørdagens Premier League-kamp mot Chelsea og hvilte derfor sentrale spillere som Mario Balotelli, Steven Gerrard, Dejan Lovren og Raheem Sterling mot Real.

– Om jeg var en av Liverpools stjernespillere, vill jeg blitt fornærmet over å bli utelatt fra en kamp mot de europeiske mesterne på Bernabéu, skrev BBC-kommentator og tidligere toppspiller Gary Lineker på Twitter.

– Å velge et svekket lag i Europas fremste turnering, særlig mot Real Madrid, er upassende for en klubb som Liverpool, fortsatte Lineker.

Rodgers møtte ikke større forståelse fra den tidligere Liverpool-spissen Stan Collymore:

– Reservelag pleide å spille i Combination- eller Pontins-ligaen (serier for proffklubbenes reservelag). Nå spiller de på Bernabéu. Tidene endrer seg, tvitret han.

Brendan Rodgers har fått med seg kritikken.

– Jeg har hørt at lagoppstillingen vår har skapt kontroverser. Men jeg er skuffet over resultatet. Vi forsvarte oss veldig bra mot et lag som pleier å vinne med fem og seks mål, sier han.

– Uavhengig av Chelsea kampen, så valgte vi et lag i dag som vi trodde kunne få til et bra resultat, fortsatte han. (©NTB/TV 2)