- BEST SIDEN NEYMAR: Spansk journalist som følger Real Madrid tett hevder gigant ikke har fått så gode rapporter om en spiller siden de sjekket ut Neymar. Fotomontasje: NTB scanpix
- BEST SIDEN NEYMAR: Spansk journalist som følger Real Madrid tett hevder gigant ikke har fått så gode rapporter om en spiller siden de sjekket ut Neymar. Fotomontasje: NTB scanpix

– Real Madrids Ødegaard-rapporter de beste siden de sjekket Neymar

Men Real Madrid nekter å kommentere interessen for Martin Ødegaard (15).

Mandag var Martin Ødegaard (15) på besøk hos giganten Real Madrid, men da han møtte pressen vel hjemme i Norge tirsdag ønsket han ikke å kommentere visitten.
Det gjør heller ikke Real Madrid.

– Denne gutten er ikke Real Madrid-spiller. Ingen i Real Madrid prater om spillere som ikke tilhører klubben, sier Real Madrids pressesjef Carlos Garbajosa til TV 2.

– Best siden Neymar

Det var den spanske journalisten José Luis Sánchez fra tv-kanalen La Sexta som kunne fortelle verden om tirsdagens Madrid-visitt for Ødegaard.

Da fortalte han TV 2 at han ikke tror 15-åringen går rett inn i Real Madrids A-stall, men ifølge Sánchez ser storklubben på Ødegaard som det største talentet i Europa.

– Akkurat nå, ja. Den informasjonen Real Madrid har fått, tilsier at han er det. Helt siden Real Madrid sjekket ut Neymar for tre år siden, har det ikke kommet noen så gode rapporter til Santiago Bernabeu som de på Ødegaard. Det er derfor de ønsker å hente ham. Hvis han fortsetter denne utviklingen, så vil dette være en viktig og god signering for klubben, sier Sánchez.

Neymar endte til slutt opp hos erkerivalen til Real Madrid, og så langt denne sesongen står han med ni mål på ni La Liga-kamper. 

Kun én har scoret flere: Cristiano Ronaldo står med vanvittige 17 fulltreffere på sine ni første kamper.

– Prøver på alle mulige måter

Sánchez mener at Real Madrid nå gjør alt de kan for å sikre seg Ødegaards signatur, så han ikke gjør som Neymar og velger erkerival Barcelona - eller noen andre.

– De prøver på alle mulige måter å få han til å godta tilbudet til Real Madrid. Nå er det opp til spilleren hva som skjer. Real Madrid har gitt ham tilbudet, de har vist sin interesse og de har pratet med familien hans for at de eventuelt blir med ham til Spania om han kommer. Nå må spilleren selv bestemme hva han vil, om han vil til Real Madrid eller til en annen storklubb i Europa, sier journalisten.