SKUFFENDE BILLETTSALG: Britney Spears er skuffet over det dalende billettsalget for de kommende konsertene i Las Vegas. Her fra et show i Frankrike i 2011. Foto: Scanpix.
SKUFFENDE BILLETTSALG: Britney Spears er skuffet over det dalende billettsalget for de kommende konsertene i Las Vegas. Her fra et show i Frankrike i 2011. Foto: Scanpix.

Britney Spears nekter å opptre for halvfull sal

Billettsalget på Las Vegas-showet svikter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Britney Spears har inngått en millionavtale, og skal i flere år fremover ha sikret seg nok til salt i grøten ved å opptre på Planet Hollywood i Las Vegas. Avtalen har også blitt videre utvidet, og etter planen skal Spears fortsette med «Piece of Me» frem til 2017.

Men billettsalget går ikke som planlagt, skriver RadarOnline.

Skuffet

Britney er ifølge kilder mildt sagt skuffet over det dalende billettsalget, og lite publikummere gir lavt energinivå. Nå jobber arrangørene for å øke billettsalget og blidgjøre pop-prinsessen.

Planen er at Spears skal gjøre 50 show i året, med en inntekt på over 100 millioner kroner for tobarnsmoren. 

Kilder forteller til Radar Online at det handler om eksklusivitet.

– Da alle følte at de måtte se henne før det ble for sent, solgte det bra, men nå som det er en langtidskontrakt ser det ut til at alt har forandret seg.

Ikke fornøyd

Selv om Britney fikk en lønnsforhøyelse på tre millioner kroner per show, er det ikke nok for artisten, som trenger en fullsatt sal for å kunne opptre.

– Britney trenger ikke pengene, men to år til er en god sikkerhet for danserne, crewet hennes og alle andre involverte, så hun kommer til å fullføre, sier kilden.

Britney Spears har slått seg til ro i spillbyen sammen med de to sønnene sine, og har tidligere uttalt til TV 2 at det er deilig å ha et sted å bo og jobbe, fremfor å reise verden rundt på turné.

– Det er ideelt for barna mine at vi har slått oss til ro nå. Når jeg ser tilbake på livet mitt se siste årene, og all reisingen verden rundt, kan jeg ikke forstå hvordan jeg orket det, sier Britney som kun skal gjøre show i Las Vegas i tiden fremover.

– Å bo i én by, og bare ha ett show der er fantastisk kult, sa Spears til TV 2 under sitt Norgesbesøk i september i år.