ON THE RUN: Her står Beyoncé på scenen under sin siste konsert på «On The Run Tour» i Paris den 13. september i år. Foto: Scanpix.
ON THE RUN: Her står Beyoncé på scenen under sin siste konsert på «On The Run Tour» i Paris den 13. september i år. Foto: Scanpix.

Beyoncé kommer med ny musikk – og spriter opp noe av den gamle

Alle ventet et nytt album fra popstjernen, som nå slipper en utvidet versjon av ett av sine gamle.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Beyoncé slipper ny musikk, annonserte hun i dag, skriver Us Magazine.

Nye låter

I fjor ga popstjernen plutselig ut det selvtitulerte albumet «Beyoncé», til fansens store forbauselse og glede. Nå kommer hun med en utvidet Platinum Edition Box fra det samme albumet. 

Det har lenge vært spekulert i om sangeren ville gi ut et splitter nytt album på samme måte som sist, men det ble avvist i dag.

Pakken inneholder to CDer og to DVDer som inneholder alle de originale låtene og videoene fra albumet, men vil også inneholde eksklusivt og nytt materiale, som bilder og musikk.

To av de nye låtene heter «7/11» og «Ring Off».

Kjendis-samarbeid

I tillegg til de splitter nye låtene vil albumet inneholde flere nye remikser. Blant annet en «Flawless Remix» med Nicki Minaj, en «Drunk in Love Remix» med Kanye West og Jay Z, og en «Blow Remix» med Pharrell Williams.

Den stjernespekkede pakken vil inneholde flere videoer fra opptredener sammen med ektemannen Jay Z under deres «On The Run Tour», og salgsdatoen er fra 24. november i år.