DOBBELTGJENGERE: Sean Kory feier Jeremy Meeks av banen med det nye arrestasjonsbildet.
DOBBELTGJENGERE: Sean Kory feier Jeremy Meeks av banen med det nye arrestasjonsbildet.

Internett lyster etter ny mugshot-stjerne

Sosiale medier koker etter at arrestasjonsbilde av Sean Kory ble lagt på nett.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jeremy Meeks (30), den kriminelle kjekkasen som ble berømt verden over da mugshot-bildet spredde seg over nettet, er gammelt nytt. Nå er 29 år gamle Sean Kory kommet på banen som den siste sexy kjeltringen.

Under en halloweenfest i Santa Cryz, California skal han ha skreket at han hatet Fox News, før han fløy løs på en person som var utkledd som en Fox News-reporter. 

Slo en mann i skrittet

Ifølge Yahoo! tok Kory tak i personens mikrofon og presset den mot skrittet hans mens han slo til med en tennisrackert.

Kory er påfallende lik Meeks, som tok verden med storm med sitt stålblå blikk i sommer. Meeks ble fengslet for alvorlig gjengkriminalitet og våpenbesittelse, men fikk likevel de kvinnelige Facebook-brukerne til å gå bananas da bildet ble publisert av politiet.

I løpet av ett døgn fikk bildet tusenvis av likes og kommentarer fra kvinner som var mer enn villige til å betale kausjonen.

FOTO: Stockton Police/Santa Cruz Police
FOTO: Stockton Police/Santa Cruz Police

Påfallende likt blikk

Den plutselige berømmelsen fikk mange følger for skurken, som har kone og to barn. Han fikk tilbud om modellkontrakter og en svindyr porno-avtale. Han fikk seg manager for å håndtere alle tilbudene, og både han og hans manager ble utsatt for drapstrusler.

Kory stirrer med samme blikk som Meeks inn i politiets kamera. Mens Meeks er et voldelig gjengmedlem, kan man kanskje si at Kory har andre motiver bak sin forseelse.

Noen mener til og med at motivet hans gjør ham enda mer attraktiv.