BLE KUN HYLLET AV FANSEN: Adam Larsen Kwarasey spilte sin siste hjemmekamp for Strømsgodset søndag. Lagkameratene savnet en hyllest fra klubbledelsen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
BLE KUN HYLLET AV FANSEN: Adam Larsen Kwarasey spilte sin siste hjemmekamp for Strømsgodset søndag. Lagkameratene savnet en hyllest fra klubbledelsen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Reagerer på manglende Larsen Kwarasey-hyllest

– Det er rett og slett pinlig. Det finnes ingen unnskyldning, sier Jørgen Horn.

Adam Larsen Kwarasey spilte sin siste hjemmekamp for Strømsgodset i helgen.

Keeperen har gitt beskjed om at inneværende sesong blir hans siste i Drammen, ettersom han ikke kommer til å forlenge sin nåværende kontrakt.

Etter kampen fikk Larsen Kwarasey blomster av Godset-supporterne som takk for sin innsatsen etter åtte sesonger og 180 kamper. Klubbledelsen foretok seg imidlertid ingenting, og markerte ikke keeperens siste kamp på Marienlyst i det hele tatt.

Det fikk lagkameratene til å reagere kraftig.

– Det er rett og slett pinlig. Adam er en klubblegende. En av de mestvinnende spillerne i klubbens historie. Han har vært med på hele reisen fra klubben lå brakk, til å vinne cupen, seriesølv og seriegull, sier Jørgen Horn til Drammens Tidende.

Ifølge avisen ble det dårlig stemning i Godset-garderoben etter kampen grunnet dette. Flere spillere var forbannet og svært oppgitt over sin egen klubbledelse.

– At klubben ikke kan gi Adam en respektfull avskjed foran hjemmefansen er bare tragisk. Det finnes ingen unnskyldning, sier Horn.

Godset-sportssjef Jostein Flo forklarer det hele med at klubben vil vente til etter sesongen.

– Sesongen er ikke ferdig. Vi ønsket mest mulig fokus mot kampen. Som klubb har vi valgt å vente. Jeg har en dialog med han om det. Før det er 100 prosent avklart, vil vi ha fokus på kampene. Vi skal hylle Adam når alt er klar, sier Flo til Drammens Tidende.