MADRID-VISITT:  Martin Ødegaard var mandag på besøk hos Real Madrid for å se på forholdene i klubben. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
MADRID-VISITT:  Martin Ødegaard var mandag på besøk hos Real Madrid for å se på forholdene i klubben. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Tror ikke Ødegaard får plass i Real Madrids A-stall

Spanske journalister som kjenner storklubben godt stiller seg tvilende.

Ifølge den spanske journalisten José Luis Sánchez var Martin Ødegaard (15) på besøk hos Real Madrid mandag.

Ifølge VG venter en plass i Real Madrids A-stall, sammen med superstjerner som Cristiano Ronaldo og Gareth Bale, for supertalentet.

– Førstelaget er ikke mulig

Spanske eksperter TV 2 har vært i kontakt med stiller seg imidlertid tvilende til det. Sánchez tror sesongoppkjøring med A-laget til sommeren er det meste Ødegaard kan håpe på.

– Førstelaget er ikke mulig. Det er eventuelt kanskje mulig med pre season, sier han til TV 2.

Heller ikke AS-journalisten Alvaro de la Rosa har noen tro på en plass i A-stallen.

– Hvis de viser ham rundt over alt, så betyr det at de vil ha ham.

– Men hva tilbyr de: Kontrakt med førstelaget, akademiet eller hva?

– Ettersom at han er 15 år er B-laget mest sannsynlig, meddeler de la Rosa.

– For å bli kjent med klubben

Det var José Luis Sánchez som først omtalte at Ødegaard befant seg i Madrid mandag. Journalisten fra TV-kanalen La Sexta obersverte supertalentet på Real Madrids treningsfelt Valdebebas.

– Ja, han var på treningsfeltet i dag. Han besøkte Valdebebas sammen med representanter fra Real Madrid for å se på installasjonene og bli kjent med klubben, sier Sánchez.

– Klubben er interessert i å signere Martin Ødegaard, men det er fremdeles ikke klart om de er i forhandlinger eller om det er noe tilbud på bordet. Jeg vet jo at mange andre klubber også er interessert i å hente ham, sier journalisten til TV 2.