KINOAKTUELL: Matthew McConaughey og Anne Hathaway under en scene fra filmen «Interstellar». Foto: Scanpix.
KINOAKTUELL: Matthew McConaughey og Anne Hathaway under en scene fra filmen «Interstellar». Foto: Scanpix.

Anne Hathaway (31) er livredd for å drite seg ut på settet

«Interstellar»-skuespillerens nerver står i høyspenn under innspilling.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I et stort og åpenhjertig intervju med The Telegraph, forteller skuespiller Anne Hathaway om frykten for å gjøre noe feil på sett.

Gjennom sin 16 årige karriere, har Anne Hathaway stilt naken på skjermen, hoppet fra bygninger, klippet alt håret, spilt narkoman, holdt Oscarutdelingen og vunnet Oscar selv, skriver avisen.

Holdt på å fryse i hjel

Nå er skuespilleren aktuell med filmen «Interstellar» sammen med Matthew McConaughey, Michael Caine og Jessica Chastain – en film som ikke passer for pyser, ifølge Hathaway.

– I en scene blir karakteren min fanget under vann. Det var iskaldt og skremmende. Jeg ville ikke si fra, men jeg tenkte at Chris (regissøren) ville bli mer forbannet om jeg døde av frostskader, enn om jeg sa fra og utsatte filmingen i fem minutter.

– Så jeg sa fra, men ble ikke varmet for å si det sånn. Pyser holder ikke ut på settet hans, sier hun.

Virker selvsikker

Helt siden gjennombruddet med «The Princess Diaries» i 2001, har Hathaway virket kul, rolig og selvsikker. Realiteten er litt annerledes.

– Jeg er alltid nervøs for å drite meg ut, sier hun

– Noe av det viktigste jeg har opplevd er å ha feilet igjen og igjen, og at jeg har dummet meg ut igjen og igjen. Det har hjulpet meg å skape en karakter, så jeg føler meg litt mer komfortabel nå.

«Interstellar» har Norgespremiere 6. november.