BEKLAGER: Tomasz Sokolowski legger seg flat etter sin sleivete kommentar til VG. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
BEKLAGER: Tomasz Sokolowski legger seg flat etter sin sleivete kommentar til VG. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Sokolowski legger seg flat: – En flåsete kommentar

Tomasz Sokolwski ber Brann og Stabæk om unnskyldning.

Brann har reagert sterkt på Tomasz Sokolowskis utspill i forkant av serieavslutningen, der hans Stabæk møter Sogndal - laget som kan passere gamleklubben Brann dersom de vinner, og bergenserne ikke gjør sin del av jobben mot Haugesund.

– Jeg kan plutselig stå på blank goal, dempe ballen og vurdere om jeg skal trille den over streken eller ikke, sa han til VG.

– Jeg sa noe dumt

Nå legger Sokolowski seg flat.

– Dette er en situasjon jeg aller helst ikke skulle vært i. Jeg sa noe dumt og jeg er først og fremst lei meg for at jeg setter klubben min i et dårlig lys. Jeg kan på ingen måte stå inne for uttalelsen, sier Sokolowski i en pressemelding.

– En flåsete kommentar

Midtbanespilleren ber om unnskyldning til både Brann og Stabæk.

– Det var en flåsete kommentar som jeg ser i ettertid at kan skape tvil om min rolle i serieavslutningen. Det var aldri min hensikt. Jeg vil beklage både til Brann og til Stabæk. Jeg ønsker også å uttrykke takknemlighet for at jeg har fått mulighet til å spille fotball denne sesongen. Jeg vil nå ha fullt fokus på hjelpe klubben min til et verdig punktum på sesongen og bidra til at vi når så høyt opp på tabellen som mulig, avslutter han.

– Ville ikke fått spilletid

Stabæks sportssjef, Inge André Olsen, er glad Sokolowski legger seg flat. Hadde han ikke gjort det, ville det neppe blitt mye tid på banen for midtbanespilleren.

– At Sokolowski nå legger seg flat setter han veldig pris på. En spiller med slike holdninger ville ikke fått spilletid i vår klubb sier han. En slik uttalelse er langt fra hva vi har som holdninger i vår klubb. Vi gjør alltid alt det vi kan for å vinne kamper og det er det fokuset vi har, sier han.