GLEDE: Piotr Leciejewski, Marcus Pedersen og Kristoffer Barmen jubler for 3-1 seier i eliteseriekampen mellom Brann og Rosenborg på Brann Stadion i august.
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
GLEDE: Piotr Leciejewski, Marcus Pedersen og Kristoffer Barmen jubler for 3-1 seier i eliteseriekampen mellom Brann og Rosenborg på Brann Stadion i august. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Rekdal tror Brann vinner skjebnekampen

Håndplukket Vålerengas erkerivaler Brann og Lillestrøm fra Langoddsen søndag!

BRANN - SOGNDAL (TIPPELIGAEN) H: 1,90 U: 3,40 B: 3,45
Til tross for forsterkninger som Azar Karadas og Marcus Pedersen fortsetter Brann å tape. Nå står de med fire strake nederlag, og har nervene utenpå kroppen før møtet med Sogndal. Sogndal har vært i denne situasjonen flere ganger før, og man har vel en følelse av at nedrykk ikke vil være krise for Sogndal, de jobber videre på samme måte uansett. For Brann og Bergen vil det være et jordskjelv. Brann Stadion kan fort bli utsolgt, og det vil bli et lurveleven på stadion. Sogndal har også elendig statistikk i det siste, og fremstår som om mulig enda svakere enn Brann i måten de opptrer på. De har heller ikke scoret på to kamper. Brann kan få en av de kveldene hvor alt klaffer, isåfall vil entusiasmen bære dem frem til seier. Rekdal tipper seier til Brann.

 

LILLESTRØM - GLIMT (TIPPELIGAEN) H: 1,70 U: 3,55 B: 4,15
Lillestrøm har tapt fire av de siste seks kampene, men har i det store og det hele hatt en solid sesong med tanke på hvor mange utenomsportslige problemer av økonomisk art klubben har hatt. Sist slo de Start 4-1 på Åråsen. Bodø/Glimt sikret ny Tippeligakontrakt med 2-1 over Brann sist, og dermed var sesongmålet nådd. Det kan ha vært en følelsmessig utblåsning og en følelse av at oppdraget er utført. I tillegg har Glimt helt elendig statistikk på Åråsen - sist gang Glimt vant der var i 1996. LSK er tunge favoritter her.