Rojo/Di María mot Zabaleta/Agüero:
Søndag settes vennskapene på pause

– Historien har vist at United er overlegne, sier selvsikker Marcos Rojo.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Manchester City - Manchester United på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo fra kl 12.30.

Ángel di María, Marcos Rojo, Pablo Zabaleta, Sergio Agüero og Martin Demichelis er kolleger fra det argentinske landslaget, men søndag barker de sammen til Manchester-derby. 

Det betyr en midlertidig pause på vennskapet i den argentinske kolonien. 

På en liten gressbane i Manchester møter TV 2 de tre førstnevnte, som i fellesskap deltar på en tilstelning for veldedige formål.

– Jeg visste da jeg kom til Manchester at det var mange argentinere her. Jeg snakket med dem om hvordan byen var og det hjelper å ha venner i nærheten når man skal finne seg til rette, medgir Rojo.

Selvsikre argentinere

Selv om argentinerne er gode venner, hindrer det dem ikke i å sende noen vennskapelige stikk. 

– Dette er en stor kamp her i byen som jeg er glad for å kunne ta del i. Historien har vist at United er overlegne. Jeg håper vi kan glede folk på søndag, lyder stikket fra Marcos Rojo.

Chelsea gjorde jobben lørdag og sikret tre poeng mot QPR. Det legger et ekstra press på de to lagene.

– Det er en svært viktig kamp for begge lagene, særlig med tanke på avstanden opp til Chelsea, samtykker Zabaleta.

– Den eneste måten vi kan slå United søndag er ved å spille godt i 95 minutter. Det er en høyintensitetskamp. Det er alltid tøft å vinne slike kamper, men vi er 100 prosent sikre på å gjøre en god kamp. 

Rojo fornøyd med egen rolle

– Hvor ligger nøkkelen til seier?

– Vi må være konsentrerte og ligge samlet og kompakt. Raske angrep og hurtig gjenvinning av ballen er det som skal til for å sikre seieren, mener Rojo, som selv er godt fornøyd med starten i Manchester United.

– Jeg har fornøyd med innsatsen så langt. Jeg prøver å vokse dag for dag og forbedre meg kamp for kamp. 

Argentineren ble signert i sommer og kan bekle både venstreback og midtstopper, hvilket gjør ham til en anvendelig spiller for van Gaal. 

– Jeg er bekvem med å spille i begge posisjoner, men jeg er fornøyd med å spille der jeg gjør nå. Midtstopperposisjonen er jo den jeg kjenner best. Det er en posisjon jeg har bekledd i mange år, og som jeg føler meg trygg i.

Se hele reportasjen i videovinduet øverst!