SÅ NÆRE: Det holdt ikke for André Villa som måtte innse at det ikke ble noen finale i Skal vi danse. Foto: TV 2/Thomas Reisæter
SÅ NÆRE: Det holdt ikke for André Villa som måtte innse at det ikke ble noen finale i Skal vi danse. Foto: TV 2/Thomas Reisæter

Finalen røk for André Villa som er ute av Skal vi danse

Det holdt ikke for André Villa som røk ut av Skal vi danse etter en spennende semifinale.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var spennende hele veien i lørdagens semifinale i Skal vi danse, men etter at dommerpoengene og seernes stemmer var talt opp ble det klart at det var André Villa som mistet sjansen til å være med i neste ukes dansefinale.

– Det har vært en utrolig reise!

Villa var naturlig nok skuffet etter å ha blitt slått ut, men var likevel ved godt mot.

– Det har vært en helt utrolig reise og jeg har møtt så mange inspirerende mennesker. Denne opplevelsen kommer jeg til å leve lenge på, sa Villa rett etter at resultatet var klart.

– Jeg snublet i tangoen

Villa måtte danse i duell med Linnea Myhre og mente selv at han ikke var god nok.

– Vi hadde som mål å komme til finalen men jeg snublet i tangoen og slike feil får man ikke gjøre i denne konkurransen, men jeg er like blid, fortalte Villa i God kveld Norge sitt intervju rett etter sendingen.

Til TV 2 forteller han at han trodde han kom til å være i finalen. 

– Det er selvsagt ergelig å ryke ut nå. Jeg hadde gledet meg til finalen, og jeg følte at jeg hadde noe å gjøre der. Men det var en tøff duell mot Linnea. Hun har vunnet tre dueller tidligere, og hun har et stort nettverk som støtter henne. Linnea har også hatt en stor utvikling, sier Villa til TV 2.

Han forteller at det beste med Skal vi danse-deltakelsen har vært all støtten han har fått fra publikum.

– Høydepunktet har vært å få kontakt med det norske folk. Jeg er glad for at så mange har støttet meg og stemt på meg. Det har også vært en stor opplevelse å bli kjent med Maria, sier Villa. 

Linnea ble rørt over finaleplass

FLYR VIDERE: : Linnea Myhre slapp med skrekken etter danseduell med André Villa men kan endelig innse at finaleplassen er sikret. Foto: TV 2/Thomas Reisæter
FLYR VIDERE: : Linnea Myhre slapp med skrekken etter danseduell med André Villa men kan endelig innse at finaleplassen er sikret. Foto: TV 2/Thomas Reisæter

Linnea Myhre forteller til TV 2 at hun ble svært overrasket da hun ble ropt opp som den siste finalisten.

– Jeg var så sikker på at jeg skulle ryke ut, så da ble jeg så rørt da jeg gikk videre. Jeg tror ikke det har gått opp for meg at jeg er i finalen, sier Myhre, som felte en tåre etter at resultatet var klart.

Under kveldens program hadde hun en stor heiagjeng i salen, og forfatteren har tidligere fortalt om hvor mye hennes mor støtter henne.

– Støtten fra venner og familie er veldig viktig for meg. Spesielt når dommerne er negative, sier Myhre.

Alle de fire dommerne ønsket Villa videre fra kveldens semifinale.

– Dommernes kommentarer går innpå meg. Jeg bryr meg om hva de sier, siden de er profesjonelle. Men jeg hadde nok også tippet André videre i dag, sier hun. 

Myhre møter Agnete Kristin Johnsen og Roar Strand i neste ukes finale, da det skal avgjøres hvem av de tre som kan krone seg med tittelen som vinner av Skal vi danse 2014.