Plutselig avslører Jakten-Sissels venninne hemmeligheten for Tor Espen

Bonden møter frierens venner for første gang. Se video! 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Endelig er det friernes tur til å ta kontrollen, og denne uken er det bøndene som skal hjem på besøk til sin utkårede frier.

– Føler meg forelska

Sissel Helling Eskildsen (26) har tatt i mot Setesdal-bonden Tor Espen Espen Helle (34) med åpne armer i Mandal.

– Det er gøy at han ikke har noe han skulle sagt. Jeg er kontrollfreak og planlagt mye, sier hun spent før han kommer.

Bonden selv innrømmer at han har tenkt mye på henne etter at hun dro fra gården. Nå skal det bli godt å være sammen bare de to.

– Jeg gleder meg til å klemme henne. Det går ikke et minutt uten at jeg tenker på henne, hun er en nydelig jente. Når jeg er med Sissel føler jeg meg kanskje noe forelska. Det er noe som er spennende der. Jeg gleder meg til å være på tomannshånd, sier Tor Espen.

Smugtittet

En del av planen er at Setesdalbonden også skal få treffe vennene til Sissel.

– Det er veldig viktig for meg at min fremtidige kjæreste skal komme overens med mine venner, det er alfa omega, sier hun.

I løpet av besøket dukker det også opp avsløringer om Sissel som hun helst skulle vært foruten. Venninnen Ingebjørg klarer ikke å holde på hemmeligheten om at vennegjengen tidligere har vært og smugtittet på Tor Espens gård, før de ble kjent.

– Vi vurderte en tur oppi heia her, men så fant vi ut at vi heller skulle kjøre til Valle og spise middag. Så vi kjørte faktisk forbi gården til Tor Espen lenge før Sissel møtte han. Vi snudde i gårdsrommet til naboen, avslører hun.

– Hvem var det som ikke skulle si det! utbryter Sissel flau.

Kribler litt ekstra

At det er forelskelse i luften legger heller ikke Sissel skjul på. Etter det vellykkede besøket kan hun bekrefte at Tor Espen passer fint inn i venneflokken.

– Dette var gøy. Det var veldig gøy å ta med Tor Espen til mine venner og se at praten går i ett. At de er interesserte i å høre hva han har å si og motsatt. Jo mer tid vi får sammen jo bedre liker vi hverandre, så det kribler litt ekstra, sier hun.

Også venninnen merker at noe er på gang.

– Sissel er helt sikkert interessert i Tor Espen, det har vi merket på henne tidligere, og i kveld, sier hun.

Se Jakten på kjærligheten, på TV 2 i kveld kl. 20.00

Du kan også se Jakten på kjærligheten på TV 2 Sumo (krever innlogging)