Thomas S. Pettersen ute av «Idol»

Se det første intervjuet med den utstemte finalisten eksklusivt her.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var Thomas Sarpebakken Pettersen (24) som måtte forlate «Idol» i kveld, etter å ha fått færrest stemmer av TV-seerne.

– Jeg var forberedt. Jeg må bare takke for den tiden jeg har fått. Det var sinnssykt kult, og jeg håper at jeg får muligheten til at folk kan høre mer av meg. Om det ikke blir «Idol», så kanskje et annet sted, sier 24-åringen om exiten mens han fortsatt står på scenen.

Se det aller første intervjuet med den Thomas ovenfor!

Skjønte at han røk

I TV2.nos eksklusive nettsending, utdyper Thomas sine mistanker om at det var hans tur til å forlate «Idol».

– Jeg skjønte at dette kanskje kunne være kvelden hvor jeg røk ut. Tilbakemeldingene fra dommerne var litt så som så, og det er klart at dette ikke er alles «cup of tea», det jeg driver med, fortklarer han.

Finalisten benytter likevel anledningen til å skryte av hvor mye har han satt pris på å delta i sangprogrammet.

– Det har vært en sinnssykt fet opplevelse, både denne kvelden og alle kveldene før. Så jeg drar bare med en god følelse! smiler han.

Håper at noen plukker ham opp

Selv om han nå må reise fra TV-produksjonen, tar han med seg både erfaringer og lærdommer i bagasjen.

– Vi har lært så utrolig godt å bli mye mer profesjonelle enn det vi noen gang har vært. Jeg tror jeg kan bruke mye av det jeg har lært videre, sier Thomas.

Nå håper 24-åringen at enden på «Idol»-visa ikke er slutten på musikkeventyret.

– Musikk er lidenskapen min, og på en eller annen måte kommer den lidenskapen ut. Så jeg håper at jeg får muligheten! Jeg har masse tanker og låter som jeg har skrevet, så jeg håper det kan bli plukket opp og at jeg får en mulighet til å spille det.

«Dansken» til Thomas: – Jeg elsker deg!

Thomas fikk altså blandede tilbakemeldinger fra dommerne i kveld, etter å ha sunget «All Along The Watchtower» av Bob Dylan.

– Det er ingen tvil om at du elsker å stå på scenen. Jeg elsker deg. Men jeg er litt skuffet over opptreden. Du har mulighet til å blåse oss av banen, men så synes jeg det ble litt kjedelig. Svakt vokalt, og virker som du ikke er helt med bandet, mente Esben «Dansken» Selvig.

– Du synger bra, men du må ta muligheten du har og gjøre det beste ut av det. Du menger deg ikke helt med bandet, sa Kurt Nilsen.

Gunnar Greve Pettersen var ikke enig med sin mannlige kollega.

– Jeg er helt uenig. Jeg mener du gjorde det dritbra vokalt sett, skrøt han.

I forrige uke endte kvelden med en tårevåt avskjed med Lise Emilie Zosa Johannesen (19).

Se «Idol» fredager klokken 20.00 på TV 2. Du ser «Idol Junior» fredager klokken 19.00.